Dayang Deno

October 2, 2014

Laksa


Dah memang perangai sambil buat keje depan tv.. heheh :p
Boleh pulak Razif (Best In The World) CH AFC  makan-makan
Semua makanan yang terbaekk kat Malaysia..^^

Malam ni tema laksa.. Fuhh curry laksa pulak tu, mengiurkan betul! Dah lama kot deno tak makan laksa. Mula la teringin curry laksa yang kuah pekat pedas-pedass.... Perghhh sedapnya!! *pejam mata membayangkan laksa yang sedap*



Segmen Blogwalking Sampai Penat Rrsya Eyrdina #2

http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-sampai-penat-rrsya.html

>> KLIK <<


Due : 10 Oktober 2014 


October 1, 2014

Chef Pula


Semenjak dua menjak ni..

Selalu dapat order yang lain daripada yang lain... Tak macam doodle biasa, sebelum ni kartun Naruto, then doodle berniqab and then yang terbaru customer nak doodle chef perempuan tapi gambar nak separuh je...

Kadang2 duk termenung lama fikir nak buat, tapi seronok jugak sebab pada masa yang sama boleh pelbagaikan jenis doodle kan.. Errmmm dah lama tak lukis kat my artbook, artline pun tak terusik sebab selalu lukis guna "tikus" je... Kesian.... Buku dianaktirikan.. haha :p


© 2010-2014 DAYANGDENO. All Right Reserved.This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not involve any other parties. The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog.Any action without permission is strictly prohibited.