Dayang Deno

October 26, 2014

Quick Sketch


Semalam punya sketch

Selalu guna artline kan.. Sekali sekala guna pensil pulak^^


October 25, 2014

Lain Pulak

Lain pulak kali ni deno lukis doodle..
Err... apakah??


Ini dikatakan doodle art spontan
Tetiba je datang dalam kepala..
Why not buat dalam bentuk kartun?
and inilah hasilnyaa^^

Bila tenung lama-lama kan....
Dah macam robot pun ada .. hahah :p


Ingat Tak?


Ingat tak.. Ingat tak?

Permainan tarik upih yang femes dulu-dulu ... Selalu main ngan sepupu2, kawan2 and kakak.. Biasanya deno duduk la.. jarang tarik sebab deno jenis kurus "keding" selalu takde tenaga nak tarik.. heee :p

Kalau lawan tarik sesama kawan lagi best kan.. Tapi kalau yang dapat tarik deno tu memang menang la sebab deno ringan.. Hihiii...  Rugi la kanak-kanak sekarang yang tak pernah permainan tarik upih... Seronokkk ... kan kan kan ^^


**kenangan yang takkan dilupakan


Doodle Art Lagi?

Ada orang bosan tak? heeee ....


Drawing ni deno sketch dua hari lepas sebelum tidur

Inilah bahaya bila dah mula pegang artline
Setiap hari ada je dalam kepala ni nak lukis
Kadang2 ilham dari lagu pun ada..
Kadang2 secara spontan je...

Bahaya .. bahaya...
Plus minggu ni line problem...
Entri blog banyak autopublish
Tempahan customer pun tertangguh
Harap cepat la okey line .. ^^


**Setiap hari entri autopublish.. tak dapat blogwalking lagi.. sorry ....