Dayang Deno | Personal blogger dan pencinta dunia seni lukis

April 20, 2015

Dah Siap Doodle

Sebelum ni deno ada cerita kan.. Deno dapat sketchbook baru...

Sketch book tu plain je dia punya cover.. Just ada sticker Art Garage. So, tangan pun gatal je la nak conteng. Geram pulak tengok ruang-ruang kosong ni kan. Hehehe... Masa ni deno ngan abah kat cafe. Tunggu my mom, so sementara tunggu tu.. sempatlah deno conteng sikit.. Then cont kat umah^^



Haaaa dh siap!! Act deno plan nak buat penuh.. Then peyakit malasrim dah datang.. So... macam tu lah. Heee.. Kita settlekan dengan doodle dayangdeno and si plappy duk melukis..  done :p



The Nanny

Dah seminggu pun..

Seminggu Dayang Deno jadi The Nanny untuk hero Adam Khaleef *my nephew. Biasanya Adam Khaleef stay ngan pengasuh, tapi sebab makcik dia ni duk umah dia 2 minggu... Dia nak tinggal ngan cikcu dia je :p

Pic Adam Khaleef terbaru

Nasib baiklah Adam Khaleef tak nakal, degil sikit je.. Hahaa.. Biasa la budak-budak ni, ada la juge degil dia sikit2. Orang dewasa pun degil jugak kan.. Hehe.. But Adam Khaleef alhamdulillah baik and dengar cakap. Tadi dia pun dah settlekan homework... 

But.. bila time tengok tv and ada kartun favourite dia, takde chance la cikcu nak tengok movie.. huhuu... Takpe la bukan selalu ngan dia ^^


**2 minggu jadi The Nanny :p


Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 April 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Tempahan : Wonderful Life Of Cput3


Personal Blog
Wonderful Life Of Cput3
Theme : Green and light pink :
Link : http://cput3.blogspot.com/

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: thank you akak percayakan deno^^