May 1, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno



Cara penyertaan :
1- Like fanpage -->> 
2- Follow blog -->>  www.dayangdeno.com
3- Tajuk entri bebas. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini
4. Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.
5- Lima peserta bertuah akan mendapat limited edition doodle art button badge  :)


**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 1 Mei 2014


April 24, 2014

Zero

Mula ada blog tahun 2010, berblog untuk isi masa lapang, berkongsi rasa ~
Zero! Itulah boleh dikatakan .. Zero dan tak tahu apa-apa pasal blog then belajar sikit-sikit. Mula dengan hanya tahu update dan letak gambar, lama-lama biasa dengan blog. 

Selepas 2 tahun ada blog, dah mula ambil tempahan. Mulanya tak berani, takut tak ada sambutan, tapi hasil dorongan family dan BFF, beranikan diri dan alhamdulillah sampai sekarang masih buat design. Deno minat ART sejak kecik, sebab tu sanggup belajar sendiri sebab minat punya pasal^^

Kat UiTM deno belajar course Accounting, bila grad barulah aktif betul berblogging. Nak kerja.... orang taknak terima orang sakit berkerja, nanti menyusahkan... Alhamdulillah dengan blog ini juga dapat beri sedikit sumber pendapatan, rakan pun bertambah dan paling happy bila makin ramai kenal dengan SLE dan kesedaran tentang SLE juga telah meningkat.. :')Thanks awak kenalkan saya dengan blog ^^


p/s: blogging is fun!

KFC Set Jimat

Ada rupanya.. Lama tak ke KFC, semalam bersantai kat KFC dengan my sis... Ada rupanya set jimat yang murah...

Makan set ni pun kenyang.. Air siap boleh wat balik lagi, deno mana la habis minum air segelas tu..  Jarang makan kat KFC sampaikan tak tahu pun ada set jimat macam ni.. Mujur la ada set macam ni sebab kalau ambil yang Snack Plate pun susah nak habis ..

Jom lihat set lain yang disediakan ~


Bersantai kat KFC sebab nanti my sis dah nak habis cuti...


p/s: buang kulit ayam yang orang makan bunyi krup krap tu, makan isi ayam je.. itulah cara deno makan KFC sejak mula kenal KFC ~