Dayang Deno | SLE/Lupus, Blogger dan Doodler

Rindu Lagi



Terasa

Terasa rindu, teringin untuk bertemu kawan-kawan di sana. Diriku tersenyum pabila melihat kawan-kawan.. Hanya gambar menjadi ubat kerinduan. Alhamdulillah kugembira lihat kawan-kawan gembira :)

Aku di sini, bersama blog kesayangan.. bersama pena dan kertas, menjadi teman buatku meluahkan hati dan melakarkan rasa..

Allah jaga kawan-kawan buatku..


#monologpagi



Tempahan Kad Kahwin


Rakan SLE, Azizi akan melangsungkan perkahwinan tak lama lagi. Azizi membuat tempahan daripada dayangdeno untuk kad kahwin dan Azizi inginkan doodle.

Design ini siap dua minggu yang lalu, saya baru sahaja berkesempatan untuk update di blog tempahan daripada Azizi. Sebenarnya agak lama saya tak update tempahan artwork di blog kan.

Terima kasih Azizi percayakan dayang, semoga segala urusan perkahwinan Azizi dipermudahkan nanti ya... Amin :)


Contact :

FB blog page : dayangdeno.com
FB art page : Dayang Deno Art
Instagram : @dayangdeno


Tahun Ketiga


Alhamdulillah..

Done renew domain www.dayangdeno.com buat tahun ini.. Tahun ini tahun ke tiga dayangdeno menggunakan domain dari NetKL :) Setakat ini semuanya baik, trafik blog juga meningkat.

Inshaa Allah nak cuba rajin update blog macam sebelum ini.. Kesian my baby blog ni .. Buat readers, terima kasih kerana selalu support dayang deno..  dayang sayang kamu *flying kiss sorang satu :)
Pblegacy