July 24, 2014

Penggemar Air Panas


Boiler rosak!! Memang tak boleh takde boiler kat rumah sebab kami satu family penggemar air panas... Terus ajak my mum cari boiler baru!

Boiler sebelum ni ni TOSHIBA dah berkhidmat 4 tahun, akhirnya ia rosak dan tak boleh diguna lagi.. Kali ni kami decide ambil jenama ELBA, menepati ciri-ciri yang kami nak,  air maksimum hingga 5 liter, harga pun ikut bajet kami iaitu under dua ratus dan boiler baru ni hanyalah RM149^^ Insyaallah harap yang ni tahan lama juga. Sebagai penggemar air panas, boiler ni penting sebab air panas pasti sentiasa tersedia.. ^_^


p/s: dah selamat pun guna boiler ni^^


July 23, 2014

Selamat Hari Lahir Perdana Menteri


I would like to wish our beloved Prime Minister YAB Dato' Sri Najib Razak a Happy Birthday! May Allah swt bless you always .... 

Semoga segala urusan dipermudahkan...  ^_^

..........

Bangga dengan PM kita berjaya membuat rundingan dengan ketua pemberontak.. Bukanlah satu tugas yang mudah untuk membuat rundingan pemberontak, lebih2 lagi ketuanya.. Usaha mendapatkan kotak hitam dan membawa balik jenazah ke Malaysia berjaya... Alhamdulillah dengan pertolongan Allah swt dan juga seluruh rakyat Malaysia.. PM, kami sentiasa di belakang anda :')


#mh17
#prayformh17
#pray4mh17



p/s: syabas PM! :')


Tidur Duduk

Alkisahnya semalam.. Penat sangat agaknya....


Sebenarnya dah ngantuk sangat2.. Mata ni dah rasa macam tak boleh bukak, tapi teringat janji ngan dik Syira nak join GA tu, plus deno  ni kalau busy selalu lupa... jadi mengantuk pun "bulatkan" mata join GA tu.. heee...

Yang lawaknya semalam, duk join folo like semua tu, boleh tertidur sambil duduk, hahaha.. Tak pernah macam tu, agaknya penat sangat semalam sampai boleh tidur sambil duduk... Kepala elok je lurus, macam duk buat kerja tapi tidur.. kuikuikui.. Last2 tidur kat sofa, konon sekejap je la nak lelapkan mata. 

Tapi, tak sekejap pun. Bangun tadi pun coz my mum kejutkan sahur..  :p


p/s: kepenatan melampau semalam ~