Dayang Deno

October 29, 2014

Oh My Doodle!

Ops! Oh my doodle!!
I'm accidently doodle on my treatment book!


Seminggu dua ni rajin benor duk mendoodle
Nah amik ko ngan treatment book sekali melarat .. hihi
Pantang nampak kosong sket mula la gatal tangan nak conteng\
Heeee.. Sori doktor tak sengaja...  :p


**Alhamdulillah line dah okey .... Tadi baru perasan dah okey :) Tapi deno akan mula mendesign pada Jumaat ni setelah selesai 3 hari majlis tahlil untuk arwah pakcik ~~


October 28, 2014

Rasa Macam Tak Percaya


Sampai sekarang masih rasa macam tak percaya

Baru semalam pakcik deno **pakteh datang rumah..
Tiba-tiba hari ni dapat berita sedih...
Pakteh dah tak ada.. Memang mengejutkan
Pakteh meninggal awal pagi tadi ...

Cuma satu la deno hairan semalam
Biasa bila dia datang rumah mesti dia cari deno
Dia pakcik deno yang suka bergurau dengan anak2 saudara
Tapi semalam dia tak macam tu.. Dia tak banyak bercakap ...

Hari ni semua ahli keluarga balik ..
Jenazah pun dah selamat dikebumikan..
Alhamdulillah ......


**sebenarnya ramai yang terkejut dengan berita ni dan ramai tak percaya.. arwah yang tiada apa2 masalah kesihatan sejak dulu, sentiasa sihat tapi tiba2 terkena serangan jantung awal pagi tadi... AL-FATIHAH buat pakteh ~


Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?.



Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu.. 

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........ 
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.

Saya orang Terengganu Darul Iman



  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).


  •  So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang.. 

    Senang kan


    Segmen Awesome Blogger Bloglist


    Segmen Awesome Blogger Bloglist bakal berlangsung dari 24 Oktober 2014 hingga 30 Oktober 2014. Tujuannya untuk mengumpul para blogger untuk disenaraikan dalam bloglist blog ini sambil berblogwalking ke blog para blogger. Semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist 'AWESOME BLOGGER'.

    Syarat-syarat
    • Follow blog Invisible Note
    • Like facebook Invisible Note
    • Buat entri bertajuk Segmen Awesome Blogger Bloglist
    • Copy coding dalam entri INI dan publishkan
    • Copy URL entry dan pastekan di ruangan komen entry INI
    • Siap

    Tambahan (optional)
    • IM baru buat instagram, kepada yang sudi boleh follow instagram invisiblenote

    Semua blogger akan disenaraikan dalam bloglist dari bulan November hingga Disember 2014. Senarai peserta segmen juga akan disenaraikan dalam entry selepas tamat tarikh segmen. Berharap mendapat sambutan. Terima kasih semua :)

    credit to mialiana.com