Dayang Deno

September 16, 2014

Sambung Kisah Empat Sekawan

Masih belum selesai...
Deno baru selesaikan slide ke 14...
Nak sampai ke slide 48 semput jugak ni.. hihik :p


Masih dengan kisah empat sekawan iaitu Ahmad, Ahdab, Darwish dan Darwisha. Arabic Learning untuk kanak-kanak. Setiap slide ada kisah yang berlainan antara mereka dan deno buat based on story Kak Lina. Boleh tahan jugak mencabar, satu slide pun bukan sekejap.. Lenguh ngadap lappy nih... =.=

Buku 6 dan 7 belum mula. Itu pun belum tengok berapa slide... Erm nantilah habiskan buku 4 dan 5 ni dulu kan^^


p/s: makin bertambah buku, makin banyak pulak slide dia... fuhh


Selamat Hari Malaysia


Selamat Hari Malaysia buat semua rakyat Malaysia!

Marilah sama-sama kita mendoakan agar negara yang kita cintai ini sentiasa
dilindungiNya dan kekal aman sampai bila-bila... :')


p/s: selamat bercuti

September 15, 2014

Dayang?


Gambar ni dari my bro in law, abangngah

Abangngah ke Langkawi baru2 ni.. Outstation sana..
Dalam banyak2 gambar .. Gambar kata atas tu yang menarik perhatian deno
Boleh pulak dia snap gambar tulisan "DAYANG" tu je....
Al maklum la my kakngah pun "Dayang" kat depan.. Kakngah : Dayang Ella
Apa lagi kan bila ke sana bergambar sakan la kan.. hihik :p


p/s: ermmm tak pernah ke sana... abangngah cakap best :)

© 2010-2014 DAYANGDENO. All Right Reserved.This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not involve any other parties. The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog.Any action without permission is strictly prohibited.