Dayang Deno | Personal blogger dan pencinta dunia seni lukis

May 20, 2015

Rindu

Rindu pulak
Rindu nak macam sebelum ni.. Nak update blog 4 hingga 5 entri sehari.. Nak blogwalking puas2. Rindu kawan-kawan blogger jugaa.. Sekarang komitmen banyak juga.. Ermm nak kena ubah ni, nak kena konsisten, even tak banyak update, satu dua entri sehari pun cukup kan..

Thanks sangat korang selalu mai sini **love



May 7, 2015

Bertabah


Bertabah siapkan kerja..

Fuhhh...

Keep calm and sambung kerja



Commission Doodle





COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com

p/s: Please do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation :)


Membaca

Dah lama tak luang masa macam sebelum ni

Duduk bersantai baca buku banyak2.. Rindu juga.. Sebenarnya Dayang Deno sangat sukakan buku, suka baca buku, pendek kata sebelum ni macam ulat buku. Dalam bilik penuh dengan buku, apa sahaja buku deno suka.. Lagi2 buku fantasi or horror story.. Haish bila nak jadi ulat buku balik.. 

Sejak dah jadi full time pelukis, selalu terkejar-kejar.. Rindu jugak nak aktif blogging macam sebelum ni.. huhu.. Nak blogwalking, tapi ni dateline nak dekat dah. Gitulah.. huhuu.. akan dicari masa membloggingkan diri :D