May 1, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno



Cara penyertaan :
1- Like fanpage -->> 
2- Follow blog -->>  www.dayangdeno.com
3- Tajuk entri bebas. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini
4. Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.
5- Lima peserta bertuah akan mendapat limited edition doodle art button badge  :)

>> Doodle ART <<

**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 1 Mei 2014

April 18, 2014

Eh Dah Buat!


-google-
Biasanya awal pagi deno yang tolong buatkan air.. Tadi duk syok sangat depan lappy tiba-tiba ma panggil makan. Terus pergi kat meja makan.

"Eh.. ma dah buat air?? Thank you ma!"

Tersenyum kite.. Tadi ma buat sama dengan yang macam deno suka.. Biasanya deno buat kan, deno letak sikit je Nescafe tu supaya rasa tak kuat sangat. Biasa waktu pagi deno minum MILO tapi MILO dah habis.. Ahaks^^ Nanti nak keluar la nak kena cari MILO :)


p/s: perghh malam-malam kalau buat kerja sambil minum Nescafe GOLD memang segar mata!

Antara Dua

Adusss selalu ada masalah dengan line tenet.. Sampai kerja deno pun tergendala, order customer pun tertangguh... Deno terfikir nak tukar ...


Sekarang deno masih pakai P1, tapi selalu je line buat hal... Sekarang ni nak masuk 2 minggu dah tak dapat guna sebab masalah line. Mujurlah ada broadband maxis kakngah ni, kalau tak memang tak "berjalan" terus kerja deno.. Deno terfikir rasa macam nak tukar kepada Streamyx! Dengar daripada kakak-kakak doodler, Streamyx ni bagus.. Hmmmm nak teruskan P1 atau nak tukar...


p/s: diriku dalam dilema