July 31, 2014

I Wish You Were Here

Every year family deno buat "open house" pada raya ketiga. Tahun ni yang tak sangka my bestfriend since 2005 di SMKSS ada datang.. Rinduuu!! Happy plus terharu sangat-sangat! Bila diaorang datang mula la teringat BFF sorang lagi ni--->> ayucandy 

Tadi dalam banyak2 gambar deno suka yang candid ni.. Tak ready lagi sebenarnya tapi kak hanna dah snap! Deno tegak je,  dah macam nak nyanyi lagu negaraku pulak! Hihihi :p

madi : dayangdeno : lina 

Bila dengan kawan2 as usual deno paling kecik kat situ.. Untung gak kecik2 macam ni sebab still dapat duit raya dari mak2 sedara.. hehehe...^^ Tiba-tiba deno terbayang BFF sorang lagi, sweet AyuCandy ada kat dalam gambar ni, cukup kami 4 orang macam dulu-dulu .... :')

I wish you were here AyuCandy ~


p/s: hari paling penat sebab tetamu luar biasa ramainya tahun ni.. fuu ~

Dia Datang Raya

-gambar hiasan-

Tak jangka pun dia nak datang.. Ingatkan gurau je, rupa-rupanya datang betul. Okey mesej sikit je, terus dia jumpa rumah. Segan plus malu .. Macam tu la deno bila ada kawan baru.. hihi^^

Dia datang petang, masa tu semua saudara yang datang dah balik dan  dia ngan kawan dia je. Jap cakap ngan my mum, jap ngan kakak, jap ngan deno.. Gilir-gilr berbual, macam tu la tadi.. heee..~ Btw, terima kasih pada *awak sudi datang beraya ~


p/s: "dia" ialah customer yang tempah design kad raya dengan deno yang tinggal di Terengganu ~


Bila Dah Penat

Kesian blog..
Bila dah raya sampai blog pun tak berupadte..
Busy sangat  la katakan, hahaha :p

Raya pertama dan raya kedua, sdeno tidur awal.. Belum pukul 10 dah lena dah, CAPD malam belum buat tapi dah lena. Penat sangat-sangat! Setiap kali raya memang macam ni, terlampau penat plus dengan cuaca panas. Makin lembik rasa badan ni dah macam pisang penyek.. haha :p

CAPD pun lupa pun buat lewat. Nasib baik la my sis kejutkan, kalau tak terlepas la.. Pukul 2.30am baru buat! Ish3... Mana boleh tak buat kan, nanti effect kesihatan pulak. Macam ni la bila dah terlampau penat.. 


p/s: mujurlah kaklong kejutkan.. ^^