Dayang Deno

November 28, 2014

Culture

Day 2

Word of the day : Culture

Banyak kan boleh buat dengan perkataan "Culture" :) Macam-macam tadi member kat DoodleMalaysia buat dengan perkataan "Culture". Semua kreatif! Memang seronok artwork kawan2 yang kreatif.. Kalau yang otai tu.. Fuhh berdarah mata tengok.. Cantik sangat..! ^^

Dayang Deno punya : AgriCULTURE ^^


Actually tak sangka pun bila siap jadi macam ni.. Deno jarang lukis macam ni, biasanya art yang simple je..  Tapi kali ni hasilnya memang lain, sesuatu yang baru. Di luar keselesaan deno... Hihiiii..^^ Bagus jugak kan, cuba yang baru :)


**agak2 esok theme apa pula ya^^


Salam Jumaat



**salam jumaat


November 27, 2014

Perfect



"It's doesn't take a perfect person to have a perfect love"
- Nick Vujicic



Angin

Weeee...

Doodle Malaysia adakan satu aktiviti menarik tau.. We called it Graphic jam..

It's really simple.. Pada setiap hari, Fifi Noor Azm dan Allison Li-sin Hill akan akan mempamerkan satu perkataan di laman doodle malaysia and da members perlu lukis sesuatu bertemakan perkataan tersebut mengikut interpretasi masing masing.

So, for today the word is "Angin"

This is my sketch for the Angin :)


Even my niece cakap dah macam sotong, nak sahre jugak! :p

Hahaha.. Terbang habis rambut dayangdeno bila angin kuat.. Sorry angin terlampau kuat hari ni^^ Actually this is what i imagine when my hair blows.. hihiiiii.. Dah macam pontianak rasanya :p

Abah pun dah tegur my rambut.. heee panjang sangat, tak tau bila nak potong.. Errr :p