Dayang Deno | Personal blogger dan pencinta dunia seni lukis

Floria Putrajaya 2015

It was like a dream come true dapat bersama-sama awesome people di FLORIA pada 30 Mei- 7 Jun 2015 yang lalu di Putrajaya. Having so much doodle with my new friends! Thanks to Deluqies Art team and my idol, Mr. Moribayu for inviting me to involve in this event.

Tak pernah expect dapat join event macam ni, biasa berangan je... hehe.. Betul cakap Mr. Moribayu, never stop dreaming coz satu hari nanti, tak mustahil impian kita akan menjadi kenyataan kan :')


Okeh, pendek cerita... Jom kita tonton vlog daripada kak Azah Sekalisekala^^ We spent few days together and exploring the Floria!! *love


Speechless.. Even hanya seminggu, kita dah jadi macam family.. This is a very wonderful experience and memory for me..  I will never forget you guys and till we meet again... Inshaa Allah  :')


**Rinduuuuu


Hurt


Yes

Its hurt
Especially when you did nothing wrong



Dah Tukar


Page Blog DayangDeno dan bertukar ke dayangdeno.com :)

Act kan, dah lama nak tukar nama page, tapi deno tak tahu nak tukar macam mana. Ada je orang buat services tukar nama page, tapi charge mahai... So, deno cancel je la.. Takpe la..

Pastu, tetiba duatiga hari ni, ramai pulak kawan tukar nama page. Rupa-rupanya boleh tukar! Apa lagi, sepantas kilat tukar nama page. hihi^^ 

SO.. dengan rasminya nama FB page deno : dayangdeno.com


**dua page :


Raya Tahun Ini

budak pipi pau

Tahun ni sederhana sangat, plus dengan pemergian pakcik dan makcik deno dalam masa terdekat. Makcik pergi mengadap Ilahi pada bulan Ramadan baru-baru ni.. Rasa lain sangat sebab biasanya setiap kali raya, makciklah yang paling riuh bila beraya keluarga sebelah abah... Pakcik pula, arwah mesti ke rumah bawak lemang pada malam raya... Tahun ni dah tak ada.. Memang rasa lain sangat... Al-fatihah....

Tahun ni juga, seperti tahun-tahun lalu.. Family deno tak berpakaian sedondon sebab taste kami berbeza.. Abah warna ni, my mom warna ni, kakak warna tu, adik nak warna ni... hihik.. 

So, warna-warnai macam tahun lepas juga... Kecuali kakak2 deno yang sudah berkeluarga...

Deno, as always baju raya suka yang simple.. warna tak banyak.. corak tak banyak, plain je.. Tahun ni deno pilih turquoise blue. Simple je :)

Even batuk and flue waktu raya, dapat juga beraya dengan semangat! Hahaa duit raya pun dapat! Best2 :D


**raya kan sebulan... hehe


© 2010-2014 DAYANGDENO. All Right Reserved. This is a personal blog. Any opinions written in this blog is the opinion of the author and does not involve any other parties. The author will not be liable for any loss or damage incurred while using the information in this blog.Any action without permission is strictly prohibited.