August 20, 2014

Wordless Wednesday : It's Okey


Tu Je


Al kisah petang tadi yang tak larat

Kepala pun rasa berat je.. Seharian just minum Nestum, tu je boleh telan. Then ubat. Ubat pun lewat.... Tadi abah belikan makanan, baru boleh telan. Entah kenapa badan ni selalu buat hal dua tiga hari ni.. Maybe coz HB deno low, huhu.. Baru ni HB (hemoglobin) deno 7 je.. Tu pun dapat ceramah dari doktor HB low sangat, pernah HB deno 5, nasib baik tak admit wad.. haha :p

Alhamdulillah sekarang rasa okey sket^^


p/s: ma pun pelik deno tido awal semalam.. hihi :p


Berpulut Kuning

Last 2 days ma and abah buat pulut kuning.. Baru nak upadte, muehehe... Perghhh banyak gak deno  makan, maklum la dah lama tak rasa pulut kuning. Memang best, lain kali boleh request ma buat lagi^^

bahagi pulut pada jiran2 dan saudara-mara

My mum and abah memang nak bahagikan pulut kuning pada jiran2 dan saudara-mara... Bukan dalam majlis je boleh ada pulut kuning kan..kan.. kan... Kadang2 breakfast pun ada ^^Pulut kuning and gulai ikan tongkol serta telur. Kadang2 ada gak orang buat makan ngan gulai daging, deno semua boleh.. dah namanya pulut memang suka makan dengan gulai^^ 

**Ehem2.. Kaklong, kakna, kak obi di sinun jangan jeles yer.. Muahahaha *gelak kejam kat kakak di kl :p


p/s: sekali-sekala buat pulut jamu jiran dan saudara mara ^^