Dayang Deno

January 24, 2015

Mini Giveaway By azhafizah.com

klik banner

Jom jom jom
mudah je cara penyertaannya
semudah A B C ... hehe ... cepat tau

due date : 31 Januari 2015

Sejuk

Maybe dah sampai kot winter kat Terengganu ni.. huuu..
Sejuk baq hanggg.. Tengahari pun rasa dingin je...
Tak hujan, matahari ada, tapi dingin je..


Deno ni kena flu.. Act dah hampir seminggu gak flu ni, bila dha sejuk2 macam ni, lambat la nak baiknya.. Sekarang ditambah dengan batuk2 kucing.. Hehee... Batuk2 kucing la kan, batuk yang tak teruk sangat.. Baru2 batuk

Tempat korang macam mana? Sejuk tak? Tetiba rasa kat sini macam Terengganu Highlands ... Heee... Tak dapat bayang kazen blaja kat Jepun, sekarang 6 darjahcelcius.. Sini 22 je pun sejuk .. burrr


January 22, 2015

Sad?


Korang nampak apa dalam drawing kat atas.. Apa yang korang fikir bila lihat drawing ni? Seorang gadis yang terperangkap, kesian dia kan, tak dapat bergerak pun

Act deno lukis semalam. Subuh lagi... Masa tu my feeling bercampur-campur.. Sedih pun ada, geram pun ada.. macam-macam la sebab satu perkara tu.. Deno tak pernah pun kena macam tu... Amik sketch book, amik pen, terus lukis... I just folo the flow.. Siap2 macam tu hasilnya...

Betul la kan, kadang-kadang2 kan, emosi kita mempengaruhi apa yang kita lukis .....


Hari Ini Yang ....


Hari ni yang takde selera makan...
Takde selera langsung..
Korang percaya tak deno hanya makan biskut since pagi tadi...
4 keping biskut je.. Then kenyang
Entah la ke mana hilangnya my selera tu hari ni..


Heeeee "p