Hepi Birthday To Me.......... - Dayang Deno

29.5.10

Hepi Birthday To Me..........

    Hepi birthday to me.... hepi birthday to me.... hepi birthday to deno..... hepi birthday to me..... baru ada peluang nak wish kat diri sendiri... hm, busy sgt, smpaikan xde masa.... birthday tahun nie rasa xbest jew... ma n abah pun xde kat umah, sume g KL... xcelebrate pon, kaklong, kakna n kobi ada kat KL, kangoh pulak busy... mmg xbest!!!!!

    Tapi deno bersyukur coz masih dipanjangkan usia oleh Allah s.w.t untuk menjalani kehidupan ini... alhamdulillah... Deno pun bersyukur coz tahun nie kesihatan deno makin baik, ini pun semua berkat doa ma abah n kawan2 yg x pernah putus beri semangat... time kasih!!

    Ha!!! nasib baik la mood deno yg DowN di hari jadi semalam, diserikan oleh AYU my bestfriend!! Thanks sgt2 kat AYU d CANDY girl coz buat blog tu untuk dayang! dayang suka! cantik, dayang anggap tu sbgai hadiah besday dayang.... mula tu memang sedih sgt2 coz xde buat ape2 pun masa besday deno smlm, deno makan burger n minum air ribena aje.... nasib baik bile baca blog ayu buat untuk dayang, hati dayang berbunga-bunga!! Ayu memang baik n pandai jaga hati kawan!!

    Sedih la jugak.............. Tapi, kaklong ada bgtau yg nanti nak celebrate jugak besday deno bila kaklong balik cuti sekolah aina nanti...... hmmm... harap2 kaklong jadik balik!!! deno harap sangat n miss waktu celebrate besday deno masa sem satu dulu... i MISS that moment so much!!!!!!




2 comments:

  1. hey takmo sedih2 ok
    lega dayang suka entry tu
    hehe
    dayang kena jaga kesihatan k
    ramai syg dayang
    lovee u ;) ♥

    ReplyDelete
  2. seday la...
    jeles tengok ayu celebrate dgn family
    family kite asyik busy jew...
    kadang2 terasa nak sambut besday dgn ayu...
    ye la, sama bulan 5 kan....
    huhu

    ReplyDelete