toOiiinnnGgg!!

July 26, 2010,0 Comments

helo helo!!
penat betul seharian kelas
stat 10pg, balik 6.30 petang!
apa boleh buat, da namanya belajar memang kena ikut jadual

toiiiinnngggg!!
ha... da keluar bintang2 yg bersinar kat mata nie
tu tandanya mcm nak kena migrain! biasa la sy kalo xcukup rehat mesti migrain datang
apa lagi, td lps mandi terus makan penadol, minyak angin wajib sapu kat dahi satu botol (xsamapai kot)
nasib baik la x melarat, bleh tahan jgk sakitnye... ni gara2 byk sgt berfikir la nie...

sy sebenarnye bimbang sgt2, padahal baru stat sem
ye la, perasaan takut tu datang bila yg kita blaja tu yg makin hari makin susah
kalo subjek akaun, costing, english, marketing n law bleh la tahan utk sem nie
tp kalo tiba je nak masuk kelas TAX!! OH TIDAK!!
rasa macam nak tercabut fius otak... blurr jew....
macam mana nak bagi fokus dgn subjek nie???
mula la rasa yg bukan2, fikir bukan2, xtau nak wat cam mana......

ttoooiiinnggg!!!!!
bintang2 timbul lagi..........
kena tido la nampaknye nak ilangkan ombak tsunami dlm kepala nie...
zzZZZ...zzzZZZ....




0 SLE Supporters :):

Personal

TiTTo

July 19, 2010,0 Comments

lompat si katak lompat 
lompat la tinggi tinggi
cepat la kawan cepat 
mari lompat ke katak hijau......
lalalala....

eh, nyanyi la pulak kite
lupa nak bagi salam.. hihi, sowi......
rajin pulak update ari nie, bkn apa kite just nak show something kat korang
saja2 jew... xde keje kite nie....
ni ha...... kite ada new fren tau nama die Tito


selamat berkenalan sume... comel x?? tp Tito kite kecik jew
baru dapat malam semalam, suke betul kite dapat Tito tp xleh lwn GgB punye
lagi comel, lagi besar.. kat mana la GgB dapatkan Tito besar ya......
kite cari2 jugak kat mana nak dapatkan Tito besar, tp xjumpe
bertuah GgB.. :)

kite harap satu hari jumpa jugak satu mcm GgB punye, comeyyyyyy sgt!




0 SLE Supporters :):

Personal

Awal seM

July 15, 2010,2 Comments

hye3!!
sowi3 coz lama xupdate dis blog..
biasa la baru mula sem, ada busy... huhu
lagipun, nak dapat balik semangat yg hilang mula2 stat sem tu payah jugak
nasib baik ada kaklong n kawan2 yg byk bagi support
so, i'm back!!!!
no more tears.... eceh! cakap omputih pulakSS!! hahaha;p
harap2 sy dapat kekuatan untuk melawan kekusutan yg melanda akhir2 nie...
insyaallah............
AMIN

2 SLE Supporters :):

Personal

No worDs to saY......T__T

July 08, 2010,0 Comments

T__T
..............................................


saat ini
ku keseorangan dlm kamarku di rumah, melayani perasaan seorang diri di sini 
mataku mula berkaca-kaca. menanti titis2 jernih jatuh... teringat kenangan gelak tawa bersama
ahhh.... jatuh juga cecair ini...... 
mengapa tiba2 kurasa diriku sgt sunyi, keseorangan jauh di belakang kawan2 ku??
xpernah kurasakn begini, oh tuhan....malam ini.... mengapa..?


aku sungguh sedih
tiada kata dapat diucapkan
untuk menghentikan aliran cecair jernih yg laju membasahi pipi ini
di saat ini, aku inginkan seorang teman, menjadi tempat luahan rasa ini
sesungguhnya aku sangat takut, menghadapi dugaan tuhan yg tidak tentu.........
oh tuhan, tolonglah hambamu ini
.................


sesungguhnya aku tidak mahu sedih sebegini........
tidak........ tidak mahu..... tidak mahu....
oh tuhan... T__T

0 SLE Supporters :):

Hospital

mASUk sPITAl

July 03, 2010,0 Comments

hye hye hye...
lama btol rasanya  xmelompat ke sini
sedangkan baru bpe hari
tu la penangan blog, kan....:)

hmmmm....
sy bukan apa
baru keluar wad :p
biasa la, hospital tu kan rumah no 2
bagi sahabat2 yg da kenal sy, tentu diaorg phm dgn sy......huhu
kalo dalam setahun xmasuk wad xsah, mesti ada jugak dua tiga kali

 boring btol la........
tp, ma kata ada baiknye jugak
"deno boleh rehat" tu la kata ma
masa duk hosp tu, muka pucat giler, macam mayat
sume patient kat dlm wad pun kata mcm tu
tp biasa la tu kalo da sakit kan, masa tu kite sakit sgt sampai xtahan sakitnya
lepas 2 ari baru la merah sikit mukaku yg bulat itu.....
hihihi.... bile da sihat, mula la sy tanya doktor, "bila sy boleh balik??"
doktor pun senyum jew..... da tau makna tu, kena tunggu sehari dua lagi..... 

haii....... memang rasa nak balik sangat T__T
ye la, pengalaman duk hosp 4bulan xblik tu
fobia betul la, sampaikan makanan hospital pun sekarang kalo bau jew pun nak muntah!!
YERK!!!!!! memualkan!
sepanjang kat hospital baru nie, turun la berat badan 2 kilo dari 31kg ke 29kg
hahaha, ada hikmah jugak ya masuk hospital nie
dapat jugak berat badan yg doktor pakar nefrologi sy tu nak!!

ok
da ngantuk la
tata titi tutu
(>_<)


0 SLE Supporters :):