TrY TesT jaPP!! - Dayang Deno

5.10.10

TrY TesT jaPP!!

http://www.emocutez.com
trY kejap..
boleh x lagi....


yeah yeah
dapat jugak meng"upload"...
tapi da ketinggalan zaman la, raya pun da abiS!
eh eh, raya kan sebulan, takkan da abis kot..... betul x??
hihihi.....
http://www.emocutez.com

maaf ya, sy bukan apa, lambat meng"update" blog coz ada proBs sket
lebih2 lagi, sy xsihat semenjak dua menjak nie
nie pun baru 2 3 hari kuar hospital.... apa nak buat, da nasib badan
dengan sepupu sy lagi yg baru meninggal dunia.....http://www.emocutez.com

hmm... semua tu takdiR kan..?
sy sekarang da rasa kurang StreSS
 happy dgn suppoRt from family : ma, abah, kolong, kongah, kobi n kona
  sahabat2 : ayu, madie, azian, yuli, dayah, kak azi, fatin n geng2 AC110 student
buat GGB n cikYuYue, korang tentu faham keadaan sy kan..
time kasih banyak2 buat semua yg support dayang!!!! 

ha..... nia gambar famili sy raya baru nie....
cuba teka sy yg mana satu? jangan tertukar pula tau...


ini bergambar lepas sembahyang raya..
satu famili ada kat sini coz kolong n kongah raya cni dulu..
hehe... happy sangat2 coz semua berkumpul ramai2.....
tahun nie sy pilih kalerr pink+purple, kalerr peberet sy n GGB tu.....

haa......... nak kenal tak semut2 sy.....
ala... dua org budak kecik tu, girl namanya Sarah Aina n boy namanya Amir Amsyar...
buat2 lupa pula, kan pernah cerita pasal semut2 kesayangan sy tu..
http://www.emocutez.com
ini la famili kolong a.k.a kaklong..
sedondon gitu warna merah..... ala ala merah bunga ros... ahakS :)

comel jew sepasang semut nie....

ha.... nie pula famili kongah a.k.a kakngos
semut yg kecik kat bawah nie namanya Adam Khaleef a.k.a cK (nama glamour)
cK da berumur 2 tahun raya kali nie
sedondon dengan mama n papa......


cK pun makin comel n nakal tau!
penat gula nak layan semut (cikcu lerr... sape lagi kalo x cikcu maen dengan cK)
hihihi..... xpe2... cikcu sebenarnya suka maen dengan semut2 cikcu nie...
semua bleh wat cikcu happy..... :)


haa.... gambar kat atas ni time nak kuar raya da nie
masing2 wat keje sendiri tu.... Amca tu nak jadi Otroman da tu coz borink
kakak aina pula busy dengan duit raya
budak2...... hehehe.........
cK sorang jew yg bergambar dengan jayanya... 
haha... biasa la kalo cK senyum
terbaeeekkkkkk punyer pose senyum!
kelakar la cK nie!!

oK
itU jew la sTOry raya tahun nie.....
tata tutu.......
http://www.emocutez.com


No comments: