MY Blood Test - Dayang Deno

22.11.10

MY Blood Test


wooot2...
da lewat mlm tapi deno duk mengadap latop lagi
jalan2 kat blog kawan2 baca entry yg menarik
esok pagi deno nak kena bangun awal2
macam biasa la.. perkara yg deno sgt bosan
blood test!

slalu jew kena buat 
setiap kali nak jumpe doktor
kena buat blood test dulu
kalau ikut hati
malas deno nak pergi
deno ibaratkan nurse tu mcm drakula
suka amik darah orang.....

dulu, mula2 sakit
deno takut sgt2.. takut sakit bile jarum masuk badan
tapi bila da biasa, bukan takut
tapi bosan asyik kena cucuk...
macam xde keje lain.....
sampaikan kalo x jumpe urat kat tgn, kat kaki pun kena cucuk
yg deno ingat, paling byk kena cucuk masa nak amik darah
6 kali cucuk baru dapat darah.. 
masa tu mengalir jugak air mata... xtahan!!!!!

biasa tangan kiri la..
tangan kanan da keras urat, slalu sgt cucuk
harap2 pagi esok senang la nurse amik darah
boleh balik cepat!!! hihi...
pray for me.... (^_^)

13 comments:

  1. take care sayang...jaga kesihatan elok2 ye.

    ReplyDelete
  2. amik darah utk test ape yang?
    deno take care oki:)

    ReplyDelete
  3. Amiey x suka Hospital T________T
    Btw take care deno....
    jaga diri :D

    ReplyDelete
  4. take care deno..
    Moga deno dpt sembuh sperti biasa..amin.:D

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya dipermudahkan oleh Nya.
    wa pun hari ni kena gi sepital gak. kena chek BP dan nk tau keputusan blood test ari tu serasi tak ubat yg dimakan dengan buah pinggang. Takut ada kesan sampingan terhadap buah pinggang.
    Dah jemu juga gi sepital ni. seb baik dokter / nurse comel2 belaka ... keh33

    ReplyDelete
  6. slamat mengetest darah...tak membawa maut...

    ReplyDelete
  7. Semoga tabah, deno. Kak sentiasa ada di sini, hehe....

    ReplyDelete
  8. sabar banyak2 deno..
    tu ujian untuk kita..


    pi mana ni??
    lama tak update..
    biasanye sehari 2,3 entry..

    ReplyDelete
  9. time kacih sume!!
    syg korang!! (^_^)

    ReplyDelete