I MISS YOU - Dayang Deno

30.12.10

I MISS YOU



Wah....!! Pejam celik pejam celik, sedar tak sedar tinggal satu hari lagi nak masuk tahun baru dan tinggal satu hari lagi ulang tahun persahabatan deno dengan besfren deno yang ke tujuh masa sekolah menengah kat SMK Sultan Sulaiman, K. Terengganu. Tiba-tiba sahaja teringat masa tu.... Teringat kat Ayu Nurhaslina @ Ayu, teringat Mardhiah Hanim @ Madie, teringat Tengku Nurhaslina @ Lyna.......

Macam-macam kenangan manis dan pahit kami lalui bersama.. Ayu si manis dan penyabar, selalu je senyum dan pandai melukis.  Madie pulak tak banyak cakap, tapi kalau bercakap susah jugak nak potong. Lyna  yang  cepat marah tapi baik hati dan selalu kena backing Melanie yang ponteng kelas! Melanie? Ingat tak, si amoi yang pandai dalam kelas 4 Murni... hihihi.... 

Bila teringat kenangan yang macam-macam, tetiba saja rasa rindu kat korang la.. Pernah jugak gaduh-gaduh, tapi sekejap jew mesti baik jugak.. Bak kata oran tua2 air dicincang takkan putus! heee.... Tetiba jugak teringat kat Sir Mohan.. Cikgu yang paling best!

Rindunya kat korang
bila tengok gambar nie
bertambah-tambah lagi rindu!!


comelnyeeeee kawan2 masa nie
muka pun skema jew, al maklum lah form 4 masa nie......
tapi deno paling ketot kat sini... heeeeeee ^_^

Bila tengok sekarang, masing-masing makin dewasa, matang dan lawa sekarang.... Bila tengok pun lain dah... Bak kata muda-mudi zaman sekarang, makin cun la diaorang nie...

ayu

madie

lyna

eh eh...
deno macam mana sekarang?
tak berubah pun, kecik macam dulu jugak!!!!
hehehe....... :p

Deno harap satu hari, deno dapat berkumpul dengan ayu, madie dan lyna macam dulu. Banyak perkara yang deno nak kongsi... Rindu sanagt-sangat, insyaallah satu hari... 

I MISS YOU.......



5 comments:

  1. HA HA HA HA

    saper dua dari kiri tu ,, nape comot sangat ??? HA HA HA

    ReplyDelete
  2. deno paling comel..
    kecik je..

    heheh..

    ReplyDelete
  3. Hehe dayang! Ay pun plan nak tulis entry pasal kite :DD but u made it first. so sweet!

    Chomotnye saya dulu!! Hahahaa Thanks dayang! I love and miss youu even more! more! :)

    ReplyDelete