Funny

This is classic!!

2:49 PM,1 Comments

have fun......

 
watch out! old movie, new watch??

you need to hold the trigger to shoot someone or....

WOW...! in those days,......Adidas? hmmm... branded pirates!

This is what bad spelling look like!!


This is what stupid look like!

This is what 'i can't wait' look like...

This is what nightmare looks like..

This is what a blonde's car looks like...

hehehehe....

1 SLE Supporters :):

Muhasabah Diri

All Things Are Possible!!

1:16 PM,0 Comments

When someones tells you that's you can't do something..
Look around.....
 Consider all options....
Then go for it!
Use all the things GOD gave you...
Be creative
In the end,you will succeed and prove them wrong!

Always remember!
Nothing is impossible, if your heart is willing...

Have a nice day!!

0 SLE Supporters :):

Funny

Apa nama KO????

4:03 PM,1 Comments

 
Ini da besar konpem jadi raja untuk org2 jawa nih
Jowo pun jowo lah, janji rowk!!
Ada lagi.........


OK!! Sah peminat lagu2 Ajai nih! Mesti Ajai bangga giler!
Ni satu lagi....


Ni pulak peminat Ning baizura la nih!
Takut kena bayar royalti punya pasal, ubah ckit jadi la...

1 SLE Supporters :):

Cara Buat Udang Butter Yang Sedap

RESIPI UDANG BUTTER...yum yum..!!!

3:48 PM,0 Comments

Udang Butter 


Bahan-bahan ( untuk 4 orang makan )
  • Udang Putih Besar 1 kg-Bersihkan N Buang Urat
  • 7 ulas bawang putih-Cincang Halus
  • 2 sudu besar mentega
  • 1 cawan keju parmesan yg diparut(payah sgt guna je keju cheddar single slice tuh 3 keping)
  • Daun kari 1 tangkai
  • 5 tangkai cili kering
  • 1 cawan susu segar (nak ganti ngan susu cair pun ok)
  • Garam,gula n serbuk lada sulah untuk perasa
  • Minyak untuk menggoreng
Cara-cara

  1. Memula udang tuh boh garam sket then goreng dengan minyak banyak,jgn masak sgt,dah kuning angkt n toskan
  2. Dalam kuali lain masukkan butter,tumiskan bawang putih,daun kari n cili kering.Dah naik bau,masukkan susu tadi.Masak sampai pekat,Tambahkan gula n serbuk lada sulah secukup rasa. 
  3. Bila dah pekat susu tadi tuh,masukkan udang yg kita dah masak tadi,kacau sampai sebati,kecikkan api,masukkan keju.Dah agak2 keju dah cair,gaul rata lagi.Blhlah tutup api

Boleh la nak try......Hehehe

0 SLE Supporters :):

Islam

WHAT'S OUR EXCUSE??

3:42 PM,0 Comments

 
  
   
  
  

What's our excuse????


0 SLE Supporters :):

Alhamdulillah

2:33 AM,0 Comments

        Alhamdulillah,,,.. Adam Khaleef selamat menjalani operation semalam... hari ini, abah ada sms gambar Adam Khaleef... Rindunye cikcu kat Adam Khaleef walaupun baru dekat seminggu Adam Khaleef xde kat umah.. Dapat tengok gambar pun jadi la. Cikcu tengok Adam Khaleef ceria sahaja di sana, siap bermain dgn oci n abgFik lagi.. Dah tu siap ketawa, senang ati cikcu tengok Adam Khaleef hepi kat sana. Kakngah bgtau, mayB Adam Khaleef boleh balik Terengganu hari selasa nanti..... Hmm... xsabar rasanya... huhuhu....

       Hari ni, biasa saja perjalanan dlm seharian. pagi td ma ada buat lempeng.. nyum2, sedap sungguh!! Lama betol deqno x mkn lempeng yg ma buat! Thanks ma!! Tengahari td pulak, mkn kat umah tok... Best jugak temankan tok n cek kat sana, ye la, umah tok sunyi je lepas maksu n ayahsu duk d Hong Kong.... Eii... Xsabar rasanya tunggu ayahsu n maksu balik dari sana... Rindu jugak, rindu bella n hanip! Lama xjumpe!! Harap2 diaorang chat2 belaka kat sana walaupun dgr khabar, cuaca kat sana skrg sejuk sgt2!!! 9darjah celcius sj... Uuiii!!! Sejuknye!!! Tak tahan aku kalau tinggal kat sana.... 
     
      Wargh...... ngantuknye..... nak tido la......

0 SLE Supporters :):

Bestfriend

Aku Rindu.......

4:34 PM,2 Comments

 
mengapa
tiba-tiba
aku terasa sunyi
bersendirian
terkenang sahabat-sahabat
membuatkan
aku rindu.....

oh.... sahabatku...................

2 SLE Supporters :):

Art

Art of Eggshell

10:41 PM,0 Comments

 

 
  
  
  
 
Telur pun boleh buat art!!! Dasyat!!!

0 SLE Supporters :):

Art

Art of Watermelon

10:24 PM,0 Comments

 

 

  

 
 

  
Kreatif btol la orang yg buat art nie!!! 
 Hebat!!!


0 SLE Supporters :):

Family

Semoga Selamat.. Aminn....

9:56 PM,1 Comments


        
     Semalam.... Satu famili bertolak ke KL coz nak hantar Adam Khaleef ke Hospital Kuala Lumpur untuk operation pada 18hb nanti... iaitu 2 hari lg. Cuma deno dan ma sahaja yg tidak pergi ke sana kerana kesulitan untuk membawa air dialisis deno.. Iye la, deno kan kena buat dialisis tiap2 hari, jd byk pulak beban kena bawak. Jadi, deno duk umah je la.. Walau apa pun deno mendoakan Adam Khaleef sentiasa sihat dan Adam Khaleef akan berjaya dalam operation nanti...
       
     Adam Khaleef, kuat ya sayang.Cikcu kat umah menunggu Adam Khaleef untuk bermain bersama-sama n tengok kartun..... Jom nyanyi.... caaaaaaginten............. caga caga caga.... caaaaaaaginten.... Sayanggggggg Adam Khaleef.... Mmuaaahhhhh dari Cikcu!!


1 SLE Supporters :):

Kawan-Kawan UiTM

Accounting Student

1:46 AM,0 Comments

Seronok + gembira + sedih


dikongsi bersama


susah senang


sama2 diharungi


semoga persahabatan yg dibina di sini


akan kekal selamanya....

0 SLE Supporters :):