Entry Sblom KrosSS...@_@ - Dayang Deno

9.1.11

Entry Sblom KrosSS...@_@


        Deno dah ingat Law bahagian Partnership Act 1961 yg puan minta baca. Dia dah ingatkan, dia nak tanya esok... Tadi baru duk hafal sorang-sorang dalam bilik, hehe... Mana bleh hafal tengahari .. petang... Sibuk duk layan Adam main, kesian dia. Sejak Deno mula sem baru nie, Deno tak main pun dengan dia. Dah la dia kurang sihat... Semalam duk buat akaun je.. Nak muntah! Wekk!:p

Esok kelas kul 8pagi, tapi tergedik-gedik lagi depan TV tengok citer Dia Atilia sambil update blog nie... Malam nie Deno buat dialisis manual, CAPD. Jadi, x perlu la nak melekat dengan mesin jew.. Haaa... Best citer Dia Atilia nie, citer ala-ala Kuch Kuch Hotak Hang...! Eh2, silap! Kuch Kuch Hota Hai.... Kelakar pun ada. Citer nie baru la juga, lama tak tengok drama best.. hehe :)

K la, lepas nie nak tido da.... Tata... (^_^)


3 comments:

  1. dah lama tak tgk cite mlayu..rindula pulak..=(

    ReplyDelete
  2. akak jarang layan drama2 ni..
    tambah2 yang bersiri..
    lagi la ..

    ReplyDelete
  3. akak jarang layan drama2 ni..
    tambah2 yang bersiri..
    lagi la ..

    ReplyDelete