Hmmm - Dayang Deno

8.1.11

Hmmm


       Sesi luahan perasaan datang lagi! Bermulanya semester baru, mula terasa bahang kesusahan. Terasa debaran yang 'over' sangat walaupun baru first week stat blaja. Mula la Deno teringat final exam bulan 5 nanti! Lebih-lebih lagi bila teringat FAR 300 yang melampau susahnya! First week pun dah ada ada assignment, mata Deno pun mula berpinar-pinar bila buat kira-kira. Dengan nombor-nombor yang berjuta-juta. Silap tekan kalkulator sikit, mula la tak balance!

Kenapa bahagian debit lebih dari kredit ni.. Dah banyak kali cari mana silap, nampaknya lusa kena tanya puan.. Argh!! Banyaknya nak kena  kira nie! Asyik duk kira sama je nilainya, boring tengok nombor-nombor nie... Tetiba, Deno nampak macam nombor-nombor nie macam menari pulak... Bergerak-gerak, betul ke? Deno penat agaknya, Deno perlu rehat... Esok la sambung.... 


~ Psst2, Deno pening laa... :p


7 comments:

  1. huisy..ika yg d0ngar ni p0n dpt rase kpeningan den0 nih..xpe2,pelan2..jgn gabra2 nnti kang keje x jadik..buat penat je..sl0wly k..=)

    ReplyDelete
  2. aiyooo FAR300 mmg susah wooo.

    tapi skrg i dah FAR600. Lagi susah wooo heee :)

    ReplyDelete
  3. atikah : mmg penin, lagi2 kalau tak balance, stresS woo....

    cik suheela : susah susah susah!
    eh2, jd upin ipin plk!

    far600!? nie takut nie...

    ReplyDelete
  4. mmg nmpk penin2 la deno ni..hee

    ReplyDelete
  5. iah..
    bahaya ni..
    hahha..belajar rajin2 ye..

    ReplyDelete
  6. xpe2..maybe sebab first week blaja.. 2 yg pening2..hehe :)

    ReplyDelete