Selamat Tahun Baru 2011! - Dayang Deno

2.1.11

Selamat Tahun Baru 2011!



     OpSS! Belum terlambat lagi rasanya Deno nak ucap selamat tahun baru kepada sahabat-sahabat blogger Deno. Hari nie baru berpeluang buat post yang pertama untuk tahun ni coz Deno baru je pulang dari KL semalam. Tak bawa pun lappy ni, jadi 3 hari jugak Deno tak update blog Dayangdeno.

Heeee.... Meriah kat KL orang ramai sambut Tahun baru, Deno cuma tengok dari apartment kakak kat sana... Cantik tengok bunga api malam tahun baru... Biasa Deno tengok dalam TV je kat umah Terengganu. Heee... Mula-mula nak ajak abah ke view point kat Bukit Ampang, tapi abah tak bagi coz mesti sesak, jadi duk umah je..

Deno berharap dengan tahun baru ini, Deno dapat kenal ramai lagi sahabat2 blogger yang baru dan Deno doakan semua sahabat Deno sentiasa sihat, ceria dan bahagia di samping kelurga tersayang.... Deno juga berharap dengan tahun baru ini, kesihatan Deno bertambah baik dan penyakit Deno akan sembuh... Aminnn.....!!!

http://www.emocutez.com

~ Psst2, tahun baru, azam baru! (^_^)


6 comments:

  1. aminnnn...smoga sntiasa dirahmati Nya deno:)

    ReplyDelete
  2. kalau boleh bulan ni jugak akak nak deno sembuh,..
    :)

    selamat tahun baru ..
    semoga tahun ni hidup kamu akan lebih bersinar..

    ReplyDelete
  3. alexa dan kak diana : insyaallah... amin!!! thankS both of u! :)

    ReplyDelete
  4. hepi new year DENO...
    myra pun harap deno bertambah baik...
    =)

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru! smoga azam anda tercapai tahun ini deno!

    ReplyDelete
  6. amin :D
    moga2 dino pon makin sht yea ^^

    ReplyDelete