SeBuLan @ 30 HaRi - Dayang Deno

28.4.11

SeBuLan @ 30 HaRi


             Genap sebulan deno di hospital untuk rawatan kali nie.... Tiba-tiba rasa rindu dan teringin balik umah hari nie... Rindu ngan bilik sendiri.. Nak tido atas katil sendiri, tengok cermin sendiri, nak guna almari sendiri... Yang penting rindu selimut pink kesayangan kat dalam bilik tu!

Sepanjang sebulan kat hospital nie, macam-macam perkara dah berlaku... Peristiwa deno sedih coz nak balik umah, banyak kena cucuk la , mood tak baik , masuk ICU , sahabat yang meninggal , bloggers datang melawat deno dan macam-macam lagi... Semua ada peristiwa yang suka dan duka..


Deno berharap masa cepat laa berlalu coz deno rasa nak balik je hari nie... Tak tau nape.... Emmm...


~ Psst2, nak balikkkk!!!!!! (=_=)


3 comments:

  1. SABAR k..nnti dpt la balik ;)

    ReplyDelete
  2. sikit lg..dah sebulan pun.sabar ye adik..

    ReplyDelete
  3. novelgurl : x sabar la....

    kakLM : seminggu lebuh ag... tek nyempat2 rasanya!:))

    ReplyDelete