Hepi Besday - Dayang Deno

19.5.11

Hepi Besday

         19 Mei 2011

Selamat Hari Lahir!!

Hari ini ialah hari lahir teman rapat deno! Deno doakan ayu sentiasa sihat, murah rezeki, panjang umur dan berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat.. Semoga ayu juga dirahmati Allah swt.. Amin! 

Ayu..
Saya Sayang Awak!


Nama penuh dia Ayu Nurhaslina binti Ayob. Deno panggil ayu.. Orangnnya comel, manis, pandai dan sangat baik hati. Ayu nie orangnya sweeeetttt sangat. Deno tak pernah jumpa kawan yang sebaik ayu dalam hidup deno. Deno mula-mula kenal ayu pada tahun 2005, masa tu form 4. Ayu baru sahaja berpindah ke sekolah deno. Sekolah deno ialah Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Sulaiman.

Ayu sahabat yang baik dan memahami deno, sampai sekarang ayu tak pernah berhenti beri semangat kat deno.. Walaupun deno terpisah dengan ayu, hubungan kami tak pernah putus. Sudah 5 tahun kami tak berjumpa, deno rindu sangat kat ayu! Deno harap satu hari nanti deno akan bertemu juga dengan ayu... my sweet candy girl!!

~ Psst2, jom ke gulagulaBeracun!4 comments:

 1. moga segala impian ayu tercapai

  ReplyDelete
 2. ♥ DAYANG! Terima kasih banyak banyak. Ay terharu dayang buat entry dan wish banyak kali. Hahaha ay suka dayang send audio tu. Ay nak record, tapi bunyi putus! Btw thank you. I LOVE YOU! MUCH LOVE ♥

  ReplyDelete
 3. ayu memang cumey..
  Happy besday buat sahabat deno ayu..
  moga persahabatan deno dan ayu berkekalan..
  Amin!

  ReplyDelete