Nak balik nak balik! Nak balik jugak!!! - Dayang Deno

10.5.11

Nak balik nak balik! Nak balik jugak!!!


            Tadi baru je doc MO masuk, dia cakap ada berita sikit pasal deno. Dia cakap dia ada call pakar kardiology, doc kardio cakap esok boleh buat eco (scan jantung).. Pastu, yang tak bestnya doc tu cakap kalau okay, kuman dah takde boleh balik tapi kalau tak okay kena stay kat hospital sambung ubat!


Mana boleh!!!! Hari tu janji 6 minggu je, pastu sambung ubat tablet kat rumah... Nie cakap lain pulak! Nie rasa nak nangis pulak... Serta merta takde mood pulak tengahari nie. Pagi tadi baru je deno hepi nak balik.. Doc tu mungkir janji! Dah la habis hancur lengan deno setiap hari kena cucuk, bengkak biru dah lengan deno nie!!!

Deno tak kira, nak balik jugak! Biarlah! Kalau doc tu tak nak rawat deno dah, tak kisah la... Hospital lain banyak lagi kat Malaysia nie... !!!!! Nak balik!!!



~ Psst2, deno nak balik!!!!!!!!



7 comments:

  1. sabar..pasti leh blk sok.jgn risau ye adik .muahhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. alahai deno..takmo la degil2 sangat,,ni untuk kebaikan deno jugak

    ReplyDelete
  3. Deno .. byk2 sabar eh. kalo stress nnt level SLE tu naik tinggi. ce cakap baik2 dgn dktor tu eh. msti dia mengerti.

    ReplyDelete
  4. takpe deno, takpe. aki wacha doc tu mcm puffgirl tu haa. ek! ;)

    ReplyDelete
  5. saba eaa deno., kuatkn smgat :)

    ReplyDelete
  6. sabar Deno...sbbkan entri ni dah lama...nk tanya ni...Deno dah balik ke belum?

    ReplyDelete
  7. aaaa ni dokter anuar zain da dtg :D

    ReplyDelete