Demam - Dayang Deno

14.7.11

Demam


             Semenjak dua tiga menjak nie kan, selalu je tak sihat... Sampaikan terpaksa skip kelas... Setiap minggu mesti ada satu dua hari tak pegi kelas.. Da banyak ketinggalan.. Stress sangat, sedih pun ada..

Nak pergi, tak larat.. Hari nie ada test, tapi deno demam pula.. Dah janji dengan lect nak amik test esok. Tadi sakit2 badan, lenguh... Nasib baik dah pulih sikit bila abah n ma tolong urutkan..

Hari nie rasa okey sikit.. Tadi deno pun ada call kaklong, tanya pasal Libman-Sack Endocarditis tu... Kaklong dah call doc SLE. Hmm, memang deno ada risiko dapat penyakit tu coz biasanya kena pada pesakit SLE sahaja.. Cuma kurang pesakit SLE yang kena Libman-Sack Endocarditis tu. Memang bahaya sangat, tu yang buat deno berdebar... takut... Next week,19hb nanti deno ke hospital untuk jumpa pakar kardio. Nak test tentang Libman tu, nak konpemkan betul ke tak deno ada Libman tu.... Sedih tau..

~ Psst2, doakan deno.....


4 comments:

  1. Ammar doakan Deno cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. Insyaallah Deno,..doa kami sentiasa mengiringi Deno.. kuat semangat ye!

    ReplyDelete
  3. Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us
    so I came to check it out. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking
    and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and fantastic design.
    Also see my site: insomnia

    ReplyDelete
  4. Very nice post. I certainly appreciate this
    website. Stick with it!
    Also visit my weblog ... chronic insomnia

    ReplyDelete