Hidup LM Bertambah Indah! - Dayang Deno

31.7.11

Hidup LM Bertambah Indah!


            Fuhhh.... Seminggu berhempas pulas dengan assingment yang bertingkat-tingkat macam mangkuk tingkat dan seminggu juga struggle study untuk test. Tak cukup tido n diri yang tak bape nak sihat, terpaksa la memaksa diri ini.... T_T Mata pula makin sembab... Memang selalu sembab pun, ditambah pula dengan muka yang bulat kesan dari ubat prednisolone yang deno tak henti2 makan sejak 12 tahun yang lalu. Nasib baik sekarang dah kurang ubat tu... pahit! Wekkkkk!

Seminggu juga tak on9 n buat lawatan ke blog peberet... Jadi tak tahu apa berita la kawan2 kesayangan deno tu... Haaa! Hari nie deno baru dapat tahu kakLydia telah selamat bersalin beberapa hari yang lalu... Alhamdulillah, kaklydia dapat babyboy!! Tahniah kaklydia!

Jom terjah blog kaklydia!

kaklydia ngan baby


         

ha.... tengok nie.... comelnyeeee!!!

~ Psst2, tahniah kaklydia!



2 comments:

  1. tahniah akak lydia...beraya dgn baby baru..hehe

    ReplyDelete
  2. tq adikku sayang..busy2 pun sempat wat entri khas tuk akak ye?muahhh

    ReplyDelete