Semoga dia tabah.. - Dayang Deno

17.7.11

Semoga dia tabah..


            Ayam dah berkokok, ma abah dah lena, deno juga dengan blog pagi2 buta.... Nak update juga blog DayangDeno. Pagi2, petang2, tak sempat update. Assignment bertingkat-tingkat, plus assignment yang deno tak ke kelas seminggu baru nie... Dari pagi bawa ke malam... Tapi, belum siap juga, nampaknya deno terpaksa sambung esok... Penat... T_T

            

          Petang tadi, syok2 deno buat assignment, tiba-tiba tepon berbunyi. Dapat sms.. Rupanya sms daripada ayuCandy!! Ayu beritahu.. dia dah siapkan logo yang deno minta tolong ayu designkan! Deno hepi sangat2! Sekejap saja ayu buat... deno baru sahaja minta tolong, hari nie dah siap! Ayu, u r so AMAZING dear... Terima kasih ayu! Sayang sangat awak! :))

Deno baru sahaja beberapa minit ke ggB, deno terkejut baca satu entry.. Buat ayu.. dayang doakan kak hajar  tabah dalam menjalani dugaanNya dan semoga  dia cepat sembuh... Insyaallah...



8 comments:

  1. aishhhh,tido nuh,kehkehkeh :D

    ReplyDelete
  2. Sama sama dayang. Itu je yang saya mampu tolong dayang dari jauh :)

    Thanks atas doa itu. Semoga kak hajar cepat sembuh. Amin. SAYANG DAYANG <3

    ReplyDelete
  3. Sama sama dayang. Itu je yang saya mampu tolong dayang dari jauh :)

    Thanks atas doa itu. Semoga kak hajar cepat sembuh. Amin. SAYANG DAYANG <3

    ReplyDelete
  4. assignment tu buat jugak tapi jangan lupa rehat tau. nanti tak pasal2 je jatuh sakit pulak. :)

    ReplyDelete
  5. sian deno...moga tabah hadapi kerja yg bertimbun2 tu ye sayang.akak cuba sms tp tak pasti smpi ke tak sbb tak berjawab pun dik

    ReplyDelete
  6. yer. doa kan terbaik
    utk semua.

    ReplyDelete
  7. at least deno gagahkan jugak hapdet belog setiap hari. Syarq,klu da fenat tido lagi sedap.blog pon abaikan :))

    ReplyDelete
  8. hai deno cumil..lama ta mlwat dia..hope makin sihat n happy slalu yer..^_^

    ReplyDelete