Masih di sini - Dayang Deno

27.8.11

Masih di sini

            Jam menunjukkan pukul 3petang. Deno masih di sini... Menyiapkan tugasan dan amanah dari lecturer ini... Deno sekarang di perpustakaan Kuala Terengganu. Sejak pukul 11pagi di sini. Nad baru je balik coz nak tolong mak dia... Mak Nad terima tempahan biskut raya.... Emmm... tiba-tiba teringat biskut raya di rumah... Sedapnya....:)

Sekarang semua pengunjung perpustakaan dah kurang, semua dah balik... Tinggal deno sorang kat sini meneruskan kerja.. Guard cakap perpustaan tutup pukul 4... Hmm, sempat la buat sikit kerja lagi lepas update blog sekejap! hehe..

tengok... kosong dah... deno sorang je sekarang..



nie la keje tak siap lagi...
tapi sempat lagi update blog! hehe...


Thanks sangat2 kat ayuCandy coz banyak tolong deno.... Thanks for the Bun Pit-Stop logo! (^_^)

~ Psst2, update dengan pantas hari nie! tata...:)



4 comments:

  1. Alaaa kesiannya :( Eeee geram betul dgn kawan deno tu. Tak berkat belajar :(

    Much welcome syg. I feel glad to help u ^^

    ReplyDelete
  2. sian adik msh ada kat library time camni

    ReplyDelete