Di Sebalik Lelaki - Dayang Deno

18.9.11

Di Sebalik Lelaki

  • Antara salah satu kelebihan utama lelaki ialah dapat lesen besar untuk berkahwin lebih daripada satu yakni  empat walaupun satu tu pun tak terjaga atau belum tentu dapat.
  • Akan dapat gelaran ketua secara automatik bila sahaja melangkah ke alam rumahtangga biarpun dia tidak mempunyai sebarang pekerjaan.
  • Tak berapa nak kisah sangat kalau wajah ditumbuhi dengan bulu yang dipanggil misai atau janggut, walaupun adakalanya ianya hampir menyerupai dengan makhluk lain kerana tak dijaga.
  • Tidak menjadi buah mulut masyarakat bila terserempak dengan seorang lelaki memegang satu pinggan penuh dengan nasi di mana-mana kedai makan
  • Mampu berubah watak dan sikap dalam sekelip mata bila sahaja melihat air mata pasangannya berjujuran.
  • Tak terlalu risau tentang bentuk tubuh dan cara berpakaian....


deno minat lelaki ini.. enrique iglesias (^_^)

~ Psst2, di sebalik lelaki... 



6 comments:

  1. psst ..lelaki mmg simple dik, tak kisah benda remeh pd mata mereka.walau pun benda tu tak remeh..hehe

    ReplyDelete
  2. Lelaki ini ciptaan yang indah, sama juga seperti terciptanya wanita. Tapi alangkah indahnya mereka jika memahami wanita sepertimana mereka katakan, "The hardest thing to understand by man is about women"

    ReplyDelete
  3. hahahah...
    kelakar je..
    tapi kan suami akak cerewet sangat bab ketrampilan diri ni..
    sebab katanya dia tak kacak.jadi kena hati2 bab bentuk tubuh dan cara pakaian tu..

    ReplyDelete
  4. kak LM : ye la... lelaki mmg mcm tu... huhu

    ayu : that's right!

    kak diana : hihi... mmg ada lelaki yg cerewet ttg keterampilan.. :)

    ReplyDelete
  5. ohoooo.. lelaki tue sukar tuk difahami...

    ReplyDelete
  6. akak suka jugak mamat nie...hensem...

    ReplyDelete