MA!! Cepat lah balik! - Dayang Deno

17.9.11

MA!! Cepat lah balik!

            Rasa lain pula hari nie. Hari nie ma takde kat umah. Ma pergi kolumpo ke rumah baru kak ana dan kak obiey... Deno rasa lain dan janggal coz biasanya awal pagi dah dengar ketung-ketang di dapur dari bilik deno.. Ma la tu di dapur siapkan bekpes.. Al maklum la bilik deno dekat dengan dapur.. Pagi tadi rasa pelik tak ada bunyi.. Baru ingat rupanya ma pegi kl... Rindu pula suara ma kejut deno bangun tido.. 

Baru dua hari ma takde kat umah dah rasa rindu... Cuba bayangkan kawan2 yang duk hostel berbulan-bulan jauh dari mak masing-masing... Deno duk umah nie hari2 boleh jumpa ma... Hihi... Deno jarang berjauhan dari ma, slalu dengan ma.. Duk hospital dua bulan baru nie pun ma jaga hari2... Sejak sakit setiap kali duk hosp memang ma yang jaga.... Huhu :p Macam mana tak rindu kan?


Mesti ada yang kata deno over... Dua hari tak jumpa pun dah rindu... Hello... Mesti la rindu tau! Kite hari2 duk ngan ma kat umah tau.... Emm... Oleh kerana ma tiada kat umah hari nie, abah ajak makan kat kedai tengahari nie.... Soooo... Apa lagi... Kena bersiap la.... hehe..


~ Psst2, ma cepatlah balik!!



2 comments:

  1. mak tak de sekejap pun memang rindu habis la... rasa tak lengkap je kan...

    ReplyDelete
  2. kenapa tak ikut sekali??
    heheh..

    ***********
    kalau tengok memang ok..
    tapi saiz templete deno yang ni besar sangat..
    308.22kb.
    loading pun kena ambik masa..

    sebaiknya sidebar letak belah kanan
    sebab bila loading akan keluar kiri dulu kemudian kanan..
    maknanya blog deno ni bila loading sidebar yang keluar dulu sebelum post.post lambat sangt keluar.takut orang lari sebelum baca entry je..isi shoutbox terus blah.tak best kan gitu??
    heheh..

    ReplyDelete