Mengenali Karektor Lelaki Semasa Korang Menangis - Dayang Deno

19.9.11

Mengenali Karektor Lelaki Semasa Korang Menangis

BRUTAL
  • Meninggalkan korang menangis sorang-sorang, tak pujuk pun...
SENSITIF
  • Turut sama menangis malah lagi over menangis dari korang.
MATANG
  • Memberikan kata-kata semangat
MIANG
  • Memujuk sambil ambil kesempatan
PANDAI BERGURAU
  • Boleh menghentikan tangisan korang
ROMANTIS
  • Menyanyikan lagu atau memberikan bunga untuk meredakan tangisan korang
KONPIUS
  • Mula gelabah kerana tak pasti korang menangis atau gembira
BUDIMAN
  • Memujuk dengan baik dan kata-kata yang baik
PANAS BARAN
  • Mengarahkan korang supaya berhenti menangis dengan segera, kalau tak ditumbuknya korang

~ Psst2, esok deno ada paper taxation!



9 comments:

  1. adakalanya Lelaki boleh berubah watak tertentu..Dino pilih je yg mana nak (setelah menilainya)..hehe, tp jgn sampai tersalah memilih...nk tips ke??

    ReplyDelete
  2. ada kemajuang pok tengok entry deno kali nie

    ReplyDelete
  3. suami akak..
    dia pujuk tak kata apa2..
    peluk je..:p
    tu ketegori miang kot...
    wakakakakakk

    ReplyDelete
  4. hahaha..

    jangan dpt panas baran tak pasal2 jer..

    pstt apple eka kalu eka nangis dia jadi takut lepastu mula nak bergurau..

    sorry tak nak layan..haha

    ReplyDelete
  5. sukanya yg sensitif tu..rasa dia sgt memahami..hehe

    good luck tuk paper esok ye adik sayang

    ReplyDelete
  6. ohooo.... suka entry nie...

    p/s-good luck taxation.. kita tak suka taxation.. hehe

    ReplyDelete
  7. @LadyBird : deno pun sama :)

    @PCL : entah la, budiman kot, tapi deno still single la PCL... hihi...

    @jeragang : boleh la sket2... hehe

    @diana : mcm tu xpe la coz dia adalah kepunyaan kak diana yg sah... kan? hihi

    @cik eka : takut la kalau yg panas baran...

    @kak lydia : terima kasih akak :)

    @reenapple : tax tak susah tapi kalau fhm mesti dapat buat.. heee

    ReplyDelete