SEHARI hari ini - Dayang Deno

15.9.11

SEHARI hari ini

           Alhamdulillah, lepas 3 hari, kaki deno makin pulih.. Deno dah boleh berjalan cuma senget jalan, macam tempang pun ada.. huhu.. tapi lebih baik dari hari yang lepas-lepass... Nak berjalan pun seksa benor... heeeee :)

Batuk pun dah kurang... Terima kasih sangat2 kat semua sahabat blogger yang beri deno petua yang bernas! Menjadi la! Tak sangka betul.. Tak payah makan ubat! (^_^)

Bila dah sihat, mesti la nak study kan.. Final exam dah dekat, 20hb 9 nie first paper deno... Deno ke libry dari 11pg tadi... Sorang je, naddy pula tak sihat hari nie. Jadi, study sesorang je... Hmm... Dah pukul 4 pun, student makin kurang... Tadi ramai...


da kurang... ramai dah balik...


~ Alhamdulillah... makin sihat :)



5 comments:

  1. alhamdulillah..
    dah makin sihat dah ye..
    boleh la study lepas ni..:)


    **pasal scroll untuk blogarchive tu cer deno tengok tutorial ni..
    masing2 tak sama kode nya..
    mungkin cara yang ni boleh untuk blogarchive deno.

    http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-scroll-box-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  2. thanks kak diana... deno cuba :)

    ReplyDelete
  3. thanks kak diana... deno cuba :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah deno makin sihat...semoga sentiasa ceria dan senyum2 selalu ye deno :)

    ReplyDelete
  5. deno..
    untuk scroll bloglist lagi enang..
    cer tengok tutorial ni..

    http://www.dianarashid.com/2011/05/tutorial-buat-scroll-untuk-bloglist.html

    kalau tutorial akak tu tak boleh
    guna tutorial ini pulak..

    http://azilas.blogspot.com/2010/07/cara-pasang-scroll-pada-list-blog.html

    ReplyDelete