Tak bolen jalan - Dayang Deno

13.9.11

Tak bolen jalan

            Minggu nie deno slalu tak sihat... Seperti tahun2 lepas, nak dekat final exam mesti sakit... Sejak batuk bertambah teruk nie, deno mula rasa macam sesak nafas... Tapi tak teruk sangat... Cuma bila bernafas tu tu jadi laju... Hmm... Semalam deno jadi tak boleh berjalan... Sakit kaki....


Hari nie lagi teruk..  Pagi tadi asyik menangis sebab kaki berdenyut-denyut....Tak tahu punca... Sakit sangat.. Tak boleh berjalan... Hari nie ada exam pun tak dapat nak pergi coz tak dapat berjalan... Hari nie juga deno terpaksa ke hospital coz kena buat blood test.. Next week ada appointment dengan doc sle... Sampai hospital, abah kena amik wheelchair coz deno tak dapat berjalan... Sedih pula rasanya coz rasa macam menyusahkan abah pula... nak ke mana-mana pun abah kena pimpin... kalau tak, terpaksa abah dukung...


~ Psst2, nape dengan deno...

7 comments:

  1. sabar ye sayang..deno kan kuat =)

    ReplyDelete
  2. sabar ye dik..dugaan tu..semoga tabah...
    akak harap semoga cepat sembuh..aminn..

    ReplyDelete
  3. sabar ye dik..dugaan tu..semoga tabah...
    akak harap semoga cepat sembuh..aminn..

    ReplyDelete
  4. doktorkata naper kaki deno?moga cpt sembuh ye dik

    ReplyDelete
  5. sabar yek dik....smga teeus tabah hadapi semua dugaan berlaku...

    ReplyDelete
  6. sabar ye dik..smga terus tabah menghadapi dugaan...

    ReplyDelete
  7. Pok jerangang hanya bole berdoa memuga deno cepat baik sket... tapi Pok tahu deno dah tabah takyah pesang pun takpe.... cuma kalu kurang pikir sangat jadi kureng stress.... memang memasing nok tolong atas kadar mampu dan iklas .... not towori menyusahkang... memang mereka nok disusohkang....

    ReplyDelete