Tak sihat - Dayang Deno

11.9.11

Tak sihat

           Dah seminggu deno demam batuk dan sesema... Demam dah kurang tapi yang paling teruk sesema dan batuk... Yang teruknya, bila malam batuk menjadi bertambah teruk sampaikan tak boleh tidur... Bila baring je rasa sakit dada, batuk lagi.. Jadi tak boleh tidur....

google

Kalau jumpa doc deno kat hosp tu, deno batuk pun dia tak bagi makan ubat batuk... Maybe sebab deno makan steroid jd dia tak bagi makan ubat2 tu... Emmm. tak tahu nak buat macam mana, skrg deno just makan ubat woods..  Tapi tak jadi apa.... Hmmm... makin nak final makin kerap pulak sakit.....


~ Psst2, bimbang pula lama2 batuk nie...


6 comments: