Darah Naik Flight - Dayang Deno

16.10.11

Darah Naik Flight

            Deno baru je siap buat dialisis, malam nie deno buat awal! pecah rekod nie... hihi.. Biasa buat lewat... hehehe...

Bukan apa buat awal malam nie, esok pagi pukul 7 dah nak kena ke hospital coz esok darah ke kena hantar ke HKL. Bila buat awal nie pukul 10.30malam, jadi esok dialisis pun habis awal dalam pukul 6.30 pagi... Biasa la buat nie, 8 jam...

gambar hiasan 

Maklum la esok darah nak naik flight.. nak kena check in lagi, haha... kelakar pulak rasanya... esok ramai jugak patient pegi hospital... kalau deno sampai awal, tak perlu tunggu... sampai je kat hospital terus je hulur lengan... hmm... 11haribulan baru nie baru je buat blood test, nie nak kena beri darah lagi... apa nak buat, nasib badan....


~Psst2, deno ke hospital lagi esok... (~_^)



6 comments:

  1. Kakcik doakan segala yang terbaik buat Deno.

    ReplyDelete
  2. eh kenapa dengan lengan tu sakit apa? semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  3. jaga diri deno ok..seram kak ita nak ambil tarah..teringgat kak ita..mesti susah..kak ita kan cute..tak jumpa nya urat..doktor mesti cucuk banyak tempat...

    ReplyDelete
  4. wow..sungguh hebat deno sebab chill je hadapi hospital dan hospital lagi..you go girl !

    ReplyDelete