Home Sweet Home - Dayang Deno

5.10.11

Home Sweet Home

             Alhamdulillah.... Deno dah dapat balik rumah semalam... 8 hari juga duk spital... balik nie, doc just beri ubat untuk sambung makan di rumah... Pastu doc pesan kalau nak ke mana-mana seboleh-bolehnya pakai mask.. Sekarang musim berpenyakit sangat, lebih-lebih lagi demam dan batuk... Patut la hari tu deno selalu je batuk... Last2 demam panas...

Deno tak sempat nak mengupdate blog coz balik rumah pun badan lemah2... Pagi tadi ke kampus ingat nak study kat libry lama sikit... Tapi tak sampai dua jam pun kepala pening, rasa nak muntah.. Tak tahu kenapa, pagi tadi okey je deno rasa... Jadi, deno balik awal.. Tak dapat nak study pun... Sampai umah rasa macam nak pengsan... Nak muntah...

Jadi hari nie satu hari rehat dah tidur.... Tak pasal2 kena leter sebab degil nak pegi kampus tadi....


~Psst2, tak sihat lagi rupanya diriku....



5 comments:

  1. tabah lah Deno.,..Deno boleh hadapi semua ini..ye..walaupun sakit jaga diri baik2..

    ReplyDelete
  2. selamat merajinkan diri ok deno hehe

    ReplyDelete
  3. semoga deno terus tabah ya!
    betulla kata doc tu..akak pun baru je baik demam.

    ReplyDelete
  4. deno..sori kak rinie xtau pulak deno warded...so get well soon yaa.

    ReplyDelete