Ma Tolong Buat CCPD - Dayang Deno

11.10.11

Ma Tolong Buat CCPD

            Malam nie badan tetiba panas... dah tahu itu tanda nak demam balik... memang ramai orang yang demam... ramai jugak kawan2 yang ada sle macam deno tak sihat... baru je tahu kat mukabuku ada kawan yang masuk hospital coz demam panas... last week deno yang masuk hospital... nasib baik 8 hari je.

Hmm cuaca yang tak menentu di Terengganu betul2 buat badan rasa tak sihat. Kejap panas kejap hujan.. kejap mendung pastu hujan lebat, ribut, pastu panas balik. Yang tak tahan kalo panas rasa nak terbakar kulit kalau tak guna payung..

Deno baru je siap buat CCPD (dialisis).. malam nie ma tolong buatkan Deno tak larat, tetiba badan jadi nak demam... jap lagi nak makan penadol, bimabang pula melarat sampai pagi esok... Esok pagi deno ke hospital coz kena buat blood test, next week ada "date" dengan doctr. Harap2 esok senang la dapat urat nak kena amik darah!


~ Psst2, malas btol la kalau nak kena cucuk nie... :p


3 comments:

  1. Sayangkuuu.. moga cepat sihat sayang. Risau la asyik demam. Minum air kosong banyak2 ya. Ay doakan dayang cepat sihat. Amin!!!

    ReplyDelete
  2. kuatkan semangat deno..

    moga cepat smebuh..

    ReplyDelete
  3. deno demam lagi hari nie... taktahu sebab... mcm biasa la makan penadol... huhu

    ReplyDelete