Musim Haji - Dayang Deno

19.10.11

Musim Haji

Baru siap buat ccpd! :)      


         Sekarang musim haji... saudara deno 4 orang yang pergi haji... Ayah saudara dan atuk saudara deno pergi haji tahun nie... jadi amatlah sibuk ma abah menolong apa yang patut. Bila ma abah sibuk, deno pun jadi sibuk.. dua malam dah bertandang ke rumah diaorang.... ramai betul orang kat umah tok dan ayahngah... hmm, macam tu la bila orang nak pergi haji...


Pagi tadi ma abah hantar diaorang ke airport. Deno je yang tak ikut coz abah tak bagi, biasa la kalau orang nak pergi haji... yang ada kat airport tu ribu-ribu orang. Pukul 6.30pagi td dah bertolak ke airport, naik flight tu pukul 12tengahari... Kalau deno ikut, abah bimbang tak pasal2 demam pulak duk kat airport tu lama2...

Deno pun nak ke hospital lagi... esok ada appointment ngan doc sle.. apa le agaknya nanti dibebelkannya... dah tahu, mesti macam-macam coz bulan nie deno banyak sakit... result darah pun tak berapa elok, dah tahu... HB pun kurang, muka pucat je... jadi deno dah siap sedia dengar bebelan dari doc tersayang tu... haha... :p

Okey, nak sambung bogwalking malam nie.... (~_^)


~Psst2, asyik hospital! bosan betul.... hishh....


6 comments:

  1. salam,
    deno buat APD ye?

    treatment kat hospital mana?

    3bulan saya buat attachment di nephro ward, dah macam2 kes saya jumpa...

    saya tahu susahnya patient SLE (tapi lebih sukar bg yang menanggung, kan)

    just be strong girl!

    ReplyDelete
  2. nape duk hospital ?heee
    jom tgok :)
    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/10/kain-pasang-yang-gojes.html

    ReplyDelete
  3. deno, jga dri elok2..
    doktor tuh bebel tnda syg hehehe

    ReplyDelete