Cuti Berakhir - Dayang Deno

20.11.11

Cuti Berakhir

            Pejam celik pejam celik hari nie dah pun 20haribulan.. sekejap rasanya masa berlalu... hari nie juga merupakan hari terakhir deno cuti semester.. so maknanya esok dah stat kelas! Hmmm... takut dan berdebar jugak masuk sem baru nie coz ia adalah sem akhir untuk deno.. deno tahu ada banyak subjek yang boleh memecahkan kepala otak deno untuk sem nie.. 

Yang deno tahu dari senior untuk sem akhir nie boleh tahan banyak assignment dan presentation! Jadi kena bersedialah untuk semua tu.. tapi rasa macam nak cuti lagi lah.. tak puas! hehe...:)


Deno harap untuk sem akhir nie kesihatan deno baik dan sle tidak akan datang... deno harap sangat deno dapat belajar dengan baik dan tak perlu nak tangguh belajar seperti sem2 yang lepas... penat rasanya setelah 4 kali menangguh belajar sebab masalah kesihatan tu... sedih rasanya... bila la nak habis belajar kan....

Insyaallah... semangat semangat! (^_^)


~ Psst2, cuti dah berakhir....

9 comments:

  1. yup! 22! dah tue pun deno... blaja blom abis, asyik duk tangguh blaja je.. harap tahun nie sihat sampai abis blaja.. heee :)

    ReplyDelete
  2. kuatkan semangat ya...Mohon bantuan Allah selalu...moga cemerlang study..

    ReplyDelete
  3. belajo dok akang abih deno... pok jeragang 55 doh masih belajo gak

    ReplyDelete
  4. cik pulau dah habis belajar...
    tp smpai skang xkeje2 ttp lg..
    haishh

    ReplyDelete
  5. slamat pagi Deno~~
    semoga deno sihat spnjg sem nih..
    blaja kt uitm chendering ehh?dekat ngan umah akak..:)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah mudah-mudahan dipermudahkan segalanya ye.



    Tolong komen banyak-banyak di "Contest Gadget Impian…"

    ReplyDelete
  7. adik..moga adik dpt abiskan sem ni dgn mudah.akak pun sian tgkadik bila dkt nak exam je selalu sakit.sian adik

    ReplyDelete