Thanks Oprah!!! - Dayang Deno

14.11.11

Thanks Oprah!!!

            Tak sangka Oprah Winfrey akan balas email deno!!! Ohhhh rasa macam tak percaya! Tadi saja je deno tengok email coz semalam deno ada send email kepada email Oprah... Deno memang minat sangat Oprah Winfrey dan setiap hari tengok The Oprah Show... The Oprah Show dah tamat tahun nie untuk tahun ke 25 sepanjang penyiaran... So, deno hantar email kat dia... Tadi terkezut tengok dia reply! Ohhh... I can't belive it! Thanks Oprah!

Email from her..


FROM:
TO:
Sunday, November 13, 2011 9:00 AM

Message body

  Got your email.
Thank you for watching the finale.  I could feel your beating hearts, along with mine, through the TV screen.
I'm off to take a little rest, and then I'll get busy working on OWN.

Take care of yourself.

I'll write soon,
Oprah

~ Psst2, thanks Oprah!! (^_^)

10 comments:

  1. Untunglah akak Deno~ (: Saya pun minat Oprah.

    ReplyDelete
  2. wah..bagusnya si oprah nih..org sebuzy n sefamous die pon ade masa nak reply smua email fans die..tp org kita,dah femes sikit terus bangga diri..huhuhu

    ReplyDelete
  3. cayalah!! nek Oprah tu respon?? apa yg Deno write to her? wanna share?

    take care. :-)

    ReplyDelete
  4. wah...
    untung deno..
    mesti tidur tak lena tu..heheh

    ReplyDelete
  5. berbunga2 la hati deno..
    tak lena tido..

    ReplyDelete
  6. good deno... tahniah bukang sebab oprah balas mail tapi kerana deno berani anto.... rama orang laing nok anto tapi dok berani,,,, pok jeragang caya deno pung gitu jugok memula....
    tapi pok dok pulok herang sebab pok yaking deno memang ada kekuatang walau sakit fizikal tapi minda sego mego tu sebab deno making sego sokmo nat2 ari.....doa pada Allah supaya diberi rahmat....aminnnn, DMY

    ReplyDelete
  7. kita pun minat oprah! idola kite tuhh :P

    ReplyDelete
  8. Akak pernah sesaja send pada Martha Stewart.Bila dia balas, rasa seronok bukan main, kan?Akak nak send pada Oprah pulak sbb akak pun minat Oprah.

    ReplyDelete