Tak Suka - Dayang Deno

22.11.11

Tak Suka

            Perghhh... hujan lebat satu hari la... nie pun belum stop lagi, habis basah kasut deno.. jalan pun tenggelam dalam air, sabor je la... :P

Berbalik kepada topik entry.. deno perhatikan ramai orang suka ngan drama korea, orang korea, lagu korea atau yang lebih femes k-pop tuhh... boleh kata 80 peratus kawan2 deno minat sangat ngan k-pop.. pastu kalo waktu diaorang free suke tengok drama korea.. sungguh luar biasa fenomena k-pop sekarang sampaikan ada yang tiru gaya artis korea tu.. tak kira laki or pompuan...



Sepupu deno minat gile2 ngan artis korea nie, sampaikan dalm biliknya penuh ngan cd drama dan lagu korea, tu tak masuk poster lagi... baju yang banyak dipakai pun ala-ala korea... baru umo lapan tahun, setiap lagu femes k-pop dihafalnye... itulah penangan artis korea.. kalo deno tanye nape minat kebanyakan suka sebab artis korea nie comel....

Emmm.... deno tak minat la artis korea... tak suka pun! dulu orang duk sebut2 k-pop pun deno tak tahu apa tu coz tak minat nak tahu... pastu org duk cakap best sangat k-pop tu deno try la tengok... em... bagi deno memang la comel, suara bleh tahan dan pandai menari tapi tak dapat nak tarik minat deno la... lagipun bukannya faham apa dia nyanyi, yang artis laki pulak jambuuuu je muka, tak macho langsung.. hahaha.. pastu deno kalau nak minat penyanyi lagu tu mesti kita faham maksudnya... baru enjoy!

Tak kira la orang cakap deno nie ketinggalan zaman ke... takde citarasa ke, memang deno tak minat k-pop!!! entah la... memang tak suka... deno hanya minat lagu omputih jew sejak kecik lagi dan paling minat lagu nyanyian dari Celine Dion... i likeeeee.... (^_^)


~ Psst2, jangan mara haaa... :)



8 comments:

  1. high five** i pun x suke kpop korea and bla..bla..bla.. suke paddle pop ice cream je.. :) tp demam korea menjadi2 kt malaysia ni.. da cube utk tgk movie korea tp xleh terima..

    ReplyDelete
  2. bestnya hujan..
    kat utara ni panas je..hujan pun sikit2 je.

    ReplyDelete
  3. shera drama korea pun jarang tgk.. k pop lg la tak tau

    ReplyDelete
  4. shera drama korea pun jarang tgk.. k pop lg la tak tau

    ReplyDelete
  5. akak cuma suka drama dia je..tp tak la fanatik.lelaki dia mmg jambu..hahaha

    ReplyDelete
  6. kira sama cm pcl la tu...haha tak mungkin minat, zaman i dah lepasss...kasi chance kt korang lah.

    ReplyDelete
  7. sme cm kak lm
    suke drama
    kekdg layan gak lgu

    tp xgila sgt

    ReplyDelete