Cuti Seminggu - Dayang Deno

22.12.11

Cuti Seminggu

Dah banyak hari tak berblogging.. busy dengan assignment yang bergunung.. semester nie memang mencabar

Berbalik kepada tajuk entry, bermula hari ini, deno cuti seminggu sebab cuti midsem dah bermula.. seminggu je... tak lama, dan yang tak bestnya lepas cuti nanti akan ada test bagi semua subjek.. dah tentu2 kena prepare kan... jap lagi nak study :)

Biasakan kalau cuti orang pergi makan angin... tapi deno cuti ni nak kena ke hospital.. tak habis2 hospital! macam takde tempat lain.. 25hb nanti deno terpaksa ke kl sebab ke KPJ Damansara untuk jumpa cardio specialist.. bosan betul!




~ Psst2, cuti2 malaysia ke hospital.. ada ke..?

5 comments:

  1. tak pe deno..yang penting cuti..ekekek

    ReplyDelete
  2. manfaatkan cuti tu ye adikku syg.maaf lama akak tak jenguk deno.akak kurang sht la dik

    ReplyDelete
  3. happy holiday :)
    sy xde cuti pun.. study week pon x mcm study week. clas jgk. haih.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. tahniah. entri menarik. saya suka. terima kasih atas peringatan.. free2, jmput singgah blog sy, jmput bc entri MAYA ATAU NYATA? salam kenal

    ReplyDelete