Payung - Dayang Deno

31.1.12

Payung

Badan rasa penat
mungkin kesan ubat
semalam makan steroid lebih sebiji

tapi ke kelas juga coz dah janji ngan lecturer
nak belajar apa yang tetinggal last week
nasib baik pn noreena faham
deno kenal dia sejak sem satu

she's d only person knows me :)

cuaca hari nie panas
buat patient sle  macam deno cepat lemah
baru kena cahaya matahari sikit dah nak demam
sakit kepala.. nak migrain..
orang tak faham cakap deno manja
puteri lilin.. tak boleh kena panas sikit..
macam-macam lah!

doc memang tak bagi kena panas
kalau boleh patient sle
memang dia tak bagi kena cahaya matahari langsung

kena pakai sunblock hari-hari 
bila jalan2 sikit nak kena berpayung
then bila berpayung, mula la mulut orang mengata
berbisik-bisik melihat deno
mata mata menjeling-jeling

hmmm,,, i wonder..


 kenangan walk-a-payung

nak tahu? tekan





...p/s : rimas juga asyik berpayung

8 comments:

  1. Gossipers got no life!
    You are special and the didn't know
    you!
    May Allah Bless you :)

    ReplyDelete
  2. orang yang tak kenal kita senang nak judge dr luar je kan.

    sabar ye deno. ^^

    ReplyDelete
  3. biarkan orang mengata, asalkan kita sihat.

    ReplyDelete
  4. abaikan je deno.bukan dorg bg makan minum kat deno.dorg xkena,bole lah ckp mcm2.

    yg penting deno kuat mcm harimau!yeayy.HAHA.jaga diri.

    ReplyDelete
  5. biar la org nk bkata..
    org y xrs mna nk fhm..
    chill ok hehhe

    ReplyDelete
  6. nnt ajak akak gi sama walk berpayung tu ye syg...

    jgn pedulikan org. akak pun zaman blajar pki payung lah syg. jg diri, jg kesihatan ye .muahh

    ReplyDelete
  7. alaaa dlu iffah ske payung

    ade je pndang pelik

    tp pduli ape

    ReplyDelete