Hospital

Mask

February 09, 2012,4 Comments

Delete
Hari nie deno ke hospital, buat dialisis manual coz mesin buat hal semalam. So, lepas habis kelas terus ke hospital. Macam nie la bila masuk hospital, terus kena pakai mask.. patient sle antibodi badan lemah, bila masuk hospital kena faham-faham sendiri.. banyak penyakit.. so, wearing mask ialah satu kewajipan!

Deno dah biasa.. kalau ikut doc, 24 jam kena pakai mask! tapi deno yang taknak coz tak tahan.. rimas tau pakai lama-lama.. :)

Sabtu dan ahad ini deno perlu ke hospital lagi coz kena buat blood test n perlu tukar tiub dialisis. Tadi pun dah kena ceramah free daripada kaklah (nurse) sebab hilangkan kad "dating" dengan doc... hehe.. sebenarnya deno lupa letak kat mana.. muda-muda lagi dah lupa! heeeee... :p
 
Okey bye ^^
 
 
...p/s: tak suka pakai mask

You Might Also Like

4 comments:

  1. Mang lemas kalau pakai mask. Masa kes bird flu haritu, masuk wad kena pakai mask, sampai mask habis. Rimas. Last2 buat tak tau je tak pakai pun.

    ReplyDelete
  2. Mask pon bley buat orang pengsan XD
    Uish kerimasan di tahap optimum

    ReplyDelete
  3. boleh sesak nafas kalau pakai mask tu. rimas jugak !

    ReplyDelete