April Fool - Dayang Deno

1.4.12

April Fool




Bila datang je bulan april mesti ramai orang yang mengenakan kawan-kawan... kadang-kadang melampau-lampau bergurau sampai tak kena tempat... kalau tak mengenakan orang tak sah! 


Deno pun pernah terkena dek kawan! Masa tu deno form2 tak silap.. memang geram! ada ke patut kawan deno bagi makan biskut berkrimkan ubat gigi! mati-mati deno ingat biskut krim betul la... alih2 dia buang krim, dia ganti ubat gigi...

masa ambil biskut tu, takde syak apa-apa pun... memang tak perasan sebab memang elok je biskut tuh..  bila deno gigit je  biskut terasa pedas berangin.. time tu jugak diaorang bersorak! memang hampeh!

lepas tu memang deno tak percaya dah kawan deno tuh kalau dia bagi apa-apa.. korang pernah tak terkena dek kawan-kawan?



p/s: tak perlu la april fool ni.....



4 comments:

  1. Kalo nk ikutkan April Fool's ni celebrate yg tentera Islam kalah kat Spain dulu..Kalo x silap.Org yg buat mende2 ni x tau sejarah kn? >_<"

    ReplyDelete
  2. dulu masa jahil tak taw apa2...ada la kenakan org, tp takde la teruk2 sgt...

    ReplyDelete
  3. eh dah 1 april rupenya..tak perasan lak aku..haha..

    ReplyDelete
  4. adehh... heheh... apa hal nk buat prank2 bagai ni.. ermm.. sama2lah kita muhasabah diri..

    ReplyDelete