SLE Forum - Dayang Deno

8.3.12

SLE Forum


Selamat petang! Hampir seminggu deno tak berblogging... dah nak berhabuk pun blog deno... ish3...

sebenarnya deno ke johor pada jumaat lepas.. semalam baru deno balik terengganu.. penat betul.. tahu je la kan perjalanan dari johor ke terengganu memang lama..

deno ke johor adalah untuk menghadiri Forum SLE di Hospital Columbia Asia, Nusajaya, Johor. forum tu diadakan pada hari ahad baru-baru ni. di sana, deno berjumpa dengan pakar2 sle kat sana, dengar ceramah, bertanya soalan-soalan yang patut... bila deno pergi forum tu, baru deno tahu yang patient sle tak boleh makan sebarangan suplement... nanti bleh effect kesihatan pula..

deno juga dapat berjumpa patient2 sle kat sana... seronok dan gembira sangat dapat berjumpa dengan kawan-kawan sle... selama nie deno tak pernah jumpa pun diaorang.. biasanya chatting kat facebook je.. kat facebook pun ada group untuk patient sle.. dalam group tu la kitaorang bertukar-tukar pendapat dan pengalaman..:)

deno ke forum bersama-sama kakak deno, kaklong dan kak ana... terima kasih kaklong! kak ana! sebab sudi temankan deno..!


 dr pagalavan

dr rajesh

kak ayda n kak wanie..

deno bersama patient SLE

perasan tak wajah kami bulat semuanya?
semua tu kesan ubat steroidkami ambil, ubat wajib tu!

p/s : kenali SLE / Lupus


3 comments:

  1. awak seorang gadis yang kuat semangat,saya kagum dengan awak .never give up, deno!=)

    ReplyDelete
  2. Salam.


    Bila jumpa kawan yang menerima ujian yang sama, kita akan lebih bersemangat. Keep it up, Deno!

    ReplyDelete
  3. keceriaan menambah semangat..

    ReplyDelete