Barang Paling Popular Dibaling Ketika Marah! - Dayang Deno

2.4.12

Barang Paling Popular Dibaling Ketika Marah!


Deno kalau marah tak suka baling-baling barang, biasanya deno akan masuk bilik dan layan game kalau rasa nak marah sangat.. terus hilang rasa nak marah.

tapi ada sesetengah orang suka baling barang bila marah.. antara barang paling popular yang dibaling ialah..

1. kasut

2. henpon

3. remote TV

4. pinggan mangkuk

5. buku

6. batu

7. pasu 

8. gelas/cawan



p/s : jangan baling-baling.. nanti kita kena tempeleng! hehe.. :p

 

5 comments:

  1. hahahaha....memang tekaan KAK deno tuuu...

    saya kalo dah marah... habislah....

    tapi feveret saya ialah baling buku,baling hanger,koyak kertas,sepak apa2 sahaja barang yang terdekat dgn saya pastu last sekali baru saya cry...

    hahahaha....tu dah tahap maksimum saya marah...

    ReplyDelete
  2. benda palaing byk dlm bilik saya ialah buku...so buku lah mangsanya...hehehe

    ReplyDelete
  3. Liselle = tumbuk dinding+bantal+tilam
    XD

    ReplyDelete
  4. hehe..gunting selalu jadi mangsa juga..tapi kalau kita, mana yg dekat tu la yang dicapai ..huhu

    ReplyDelete