Berehat - Dayang Deno

1.5.12

Berehat




Dah lama tak bercuti... hari ni ma abah bawa deno bercuti dan berehat sempena cuti esok.. ( deno memang dah cuti sem pun.. hehe )

tak jauh pun sebenarnya, abah ma bawa deno ke Sri Indah Resort, Batu Burok.. hehe.. dekat je, kuala terengganu ni ha... tak pergi jauh-jauh pun....


welcome welcome...

deno datang petang tadi.. seronok jugak tempat ni.. angin sepoi-sepoi bahasa gitu... hehe.. ya la kan tepi pantai mesti la berangin kuat.. orang pun tak ramai sangat.. :)

bilik yang simple dan harga berpatutan

ni budak mane ni... hehe...


Sri Indah Resort ni pada pandangan deno memang sesuai untuk keluarga bercuti dan berehat... tempatnya santai dan tak penuh dengan orang.. kiranya kalau nak menenangkan fikiran pun boleh datang ke sini.. (promote pulak.. hehe.. )

dinner deno malam ni

hari ni kebetulan special day ada buat bbq pulak.. deno just makan ayam panggang berempah dan minum jus oren. tu je la, tak makan makanan lain dah.. rasa macam nak makan sate tapi perut dah kenyang..

okeh.. deno nak buat capd pulak.. bercuti pun kena buat dialisis.. bosan betul!^^




p/s : makan ayam pun kenyang tahap cipan :p



13 comments:

  1. wah syok lah dino dapat pi duk kat resort tu.. apapun selamat hari buruh deno.. jom kita enjoy!! ceh..

    ReplyDelete
  2. Oh bestnya cuti!!!!
    Hehe semoga Sis Deno bergembira sepanjang cuti sem^^ Have fun darling :D!

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti Deno!

    sri indah? yg mana satu ye? padahal akak org batu buruk nie jer pun...kiki..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya. pupel dah lama tak balik terengganu tau

    ReplyDelete
  5. teringin jugak rasa ayam bakar tuh... huk2.. meh cnie sket.. heee :D

    ReplyDelete
  6. Haaaa!! Batu buruk! Pantai die lawa kn? Masa Choki study kat MRSM KT dulu kitorg prnh buat BBQ kat situ ^__^

    ReplyDelete
  7. bilik macam tu berapa harga??
    wah!!terliur tengok ayam tu..

    ReplyDelete
  8. bilik macam tu berapa harga??
    wah!!terliur tengok ayam tu..

    ReplyDelete
  9. wah, kat tggnu ke?
    bolehlah jumpa dgn inna.. hehe!

    ReplyDelete
  10. huyohhh feeling 1mei jommmm hehe

    ReplyDelete
  11. nasir hamzah : hihi, jarang2 dapat pergi bercuti.. :)

    liselle : thanks darling!^^

    yaya azura : sri indah dekat batu burok beach resort... selang dua buah restoran... :)

    ara : hihi.. sekali sekala je...

    kak diana : dalam RM145.. rasanya ada bilik lebih besar jugak akak.. ayam boleh tahan jugak sedap.. :)

    miss inna : ha'ah kat terengganu! jom la nak jumpa... :)



    pupel : kalau balik teregganu, beritahu la deno, nanti boleh jumpa! :)

    miss honeys hasdi : boleh tahan la juga ayam bakar, boleh buat kat rumah... sedap jugak! :)

    choki : jom la datang terengganu... kita jumpa nak? :)

    xila riston : hihi, cuti satu mei :)

    ReplyDelete
  12. seronok la orang tu bercuti. hehe

    ReplyDelete