Facebook Berwarna-Warni ^^ - Dayang Deno

27.4.12

Facebook Berwarna-Warni ^^




tadi seronok blogwalking
tiba-tiba terjumpa entry tutorial facebook berwarna-warni
jadi deno cuba dan tak sangka menjadi pulak!

deno pilih hello kitty yang memang deno minat :)



klik untuk lebih jelas


banyak lagi pilihan boleh buat

kalau korang nak cuba buat boleh tekan SINI :)




p/s : comel juga facebook yang berwarna kan? :)




10 comments:

  1. serius boleh jadi warna-warni ye??

    atau timeline aje yang boleh?

    ReplyDelete
  2. menarik ni,, nak try tapi takut,, hee

    ReplyDelete
  3. FB warna warni? 1st time dengaq, menarik gak :)

    ReplyDelete
  4. mekaseh letak kt bloglist , letak blog deno kt bloglist jugak :)

    ReplyDelete
  5. Eh.... Betul kah?! Duke pernah banyak page kata boleh modify apa.... Tapi tak sangka ye....

    www.bananamylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nk try ..tpi takut..hahaa
    pastu camne nk balikkn pada asal dayang?hehee

    ReplyDelete