Hadiah Yang Paling Popular - Dayang Deno

5.4.12

Hadiah Yang Paling Popular

 gambar hiasan

Setiap kali hari ulang tahun, hari lahir atau birthday, mesti korang pernah dapat hadiah... tipulah kalau tak dapat hadiah... mesti rasa gembira dan seronok bila dapat hadiah kan..? macam-macam jenis hadiah! :)

haaa.... di antara hadiah-hadiah yang paling popular mengikut kajian deno...


1. kek

2. bunga

3. kad hari lahir

4. coklat

5. jam tangan

6. dibelanja ( tak kira nak apa pun )



p/s: deno selalu dapat kek.... then makan ramai-ramai.. hehe.. korang dapat apa? jom la share ngan deno.. (^_^)


20 comments:

  1. Hahha. Hadiah apa erk? Ntah belanja kot. Biasa kalau birthday kawan-kawan mesti tetiba jadi baik semacam jer, volunteer nak belanja. Hahah. Selalu dapat kek? Boleh la share tuu.

    ReplyDelete
  2. saye selalu dapat mesej je...

    ReplyDelete
  3. Selalu dpt duit dgn buku XD
    Klu dlu2 dpt Barbie :D hehehe

    ReplyDelete
  4. maya selalu dapat eskrem ngan cekelat. ekekke. x pun, abg-2 angkat y nun dari jauh tu bagi topap. heee <3

    ReplyDelete
  5. selalu dapat cenderahati n aksesori jerk...hee...:D

    ReplyDelete
  6. uncle selalu dapat nombor baru time besday...

    huhuhuh

    ReplyDelete
  7. liyana L wah! best la tu kawan belanja!

    Mk Syahir :sms je? ye ke? takkan x dpt hadiah...hmmm..

    liselle: wah!!! bestnya dapat barbie..!!deno time tingaal hosp ada org beri hadiah barbie.. buku pun seronok jugak kan? :)

    maya : coklat mmg terbaik kan! :)

    si kiu laveender : best jugak tuh... boleh jd kenangan :)'

    gedek: maksudnya uncle slalu dpt no satu la ek... bijaknya uncle! tp time besday?

    ReplyDelete
  8. hurm, pernah dapat suprise party..kawan2 yg rancang..best..of coz ada KEK..terharu sgt masa tu..

    ReplyDelete
  9. hurm, pernah dapat suprise party..kawan2 yg rancang..best..of coz ada KEK..terharu sgt masa tu..

    ReplyDelete
  10. pakcik NH dapat minyak wangi dan duit rm50 hehe..

    ReplyDelete
  11. anisalya : kalau besday tak dpt kek tak sah kan? :)

    NAL : wah! mesti gembira kan dpt suprise mcm tu... deno tak pernah dapat suprise pun...:)

    pakcik NH : minyak wangi... best tuh! :)

    ReplyDelete
  12. tahun lepas paling best sbb first time dpt kek coklat dr Mr Sweetheart,tapi tahun ni tak dapat dah kot,sedih la bile cite bab birthday ni sbb tetiba ingat dye,hurm, :'(

    ReplyDelete
  13. apa kahbar ..lama kak ita tak singgah....sori ya...banyak hadiah tu..mcm -mcm boleh yg penting iklas nak bagi...

    ReplyDelete
  14. akak pon dapat kek & belanja mkn jer...

    ReplyDelete
  15. yg no 2 4 5 tu akak xpnh dpt pun time bzday tapi time biasa2 pernahlah dpt..hihii

    ReplyDelete
  16. slalunyer sya dpt kek... hehehe
    btw.. slm perkenalan dri sya..
    deno seorg yg kuat dan tabah even dh 13 thun mnghidap SLE..
    arwah mak ngah sya dlu pn pesakit SLE tp dia x dpt hdup lma.. skrg dah 8 thun lbih dia mninggal..
    harap deno akn smbh sprti sedia kala n happy dsmping family trsyg... ;)

    ReplyDelete
  17. Biasenye dpt kad..Tp paling best skali hadiah dr Along dulu dia bg guitar kapok..Kapok pun jd laaaa..Haha XD

    ReplyDelete
  18. kak Deno, iha selalu dapat no.3, kad hari lahir.. no.1 tu jarang dapat dah sebab adik-beradik yang lain study.. tak syok la kan sambut tanpa depa.. so kalau ada rezeki lebih baru celebrate.. :)

    ReplyDelete
  19. semua tak pernah dapat..huhu..ucapan ja dapat..kesian kan? T__T

    ReplyDelete