I Love Art - Dayang Deno

21.4.12

I Love Art



deno minat art tapi amik course accounting.. pelik tak? sampaikan untuk exam spm pun ambil matapelajaran tambahan seni lukis.. heheh:p sebenarnya memang deno nak amik course berkaitan art tapi.... deno ikut nasihat lecturer.. amik accounting la.. huhu..

alhamdulillah... deno dapat belajar dengan baik acconting tetapi adoyaiii.. selalu dapat migrain dengan kepayahannya tuh.. tapi kan, deno tetap tak tinggal art sebab hobi deno time lapang tetap melukis.. seronok nya awak amik art... kan Candy?:)

melukis ni kan sebenarnya bolah hilangkan stress.. tak caye? cubalah... bila tengok hasil kita buat mesti rasa happy... (^_^)

jom tengok deno lukis...!  tapi tak sehebat apit punye.. hehe :p



klik untuk lebih jelas




p/s : ada improvement tak lukisan deno? 



10 comments: