Makan Malam-Malam - Dayang Deno

24.4.12

Makan Malam-Malam

Malam nie deno lewat buat ccpd.. biasa pukul 11pm dah buat tapi malam ni lewat sebab makan! hehehe... tiba-tiba rasa lapar..

deno : laparnya.... ada biskut tak ni.. (sambil bukak tin biskut)

ma : hah.. adik lapar?

deno : emm... lapar jugak.. sikit je...

ma : la.. sian pulak adik.. adik nak makan apa.. nak ma buat jemput-jemput?

deno : eh, ma nak tolong buat ke.. boleh jugak.. heeeee.. jemput-jemput bawang la ma.. best sket!

ma : okeh, ma buat jap.. adik tunggu eh..

deno : yeay! tenkiu ma!

hehe... terima kasih ma! ma sanggup buat walaupun memang dah time ma tido... akhirnya dapat la juga deno mengisi perut yang lapar tengah malam nie... makan jemput-jemput bawang cicah sos cili meggi..! :)






p/s : makan malam-malam! :p



13 comments:

  1. Bangun pagi mesti perot makin lapar kan sebab mkn lewat malam.

    ReplyDelete
  2. ibu2 ni kalu ank dia lapar ke sakit ke... dia sggup korbankan waktu tido dia... semata2 utk kita... :-)

    ReplyDelete
  3. sedapnye.. memang heaven cicah cili sos.. :)

    ReplyDelete
  4. panggilan adik..deno anak bongsu erkh..

    ReplyDelete
  5. Hmm.. Hal ni mmg dh biasa. Ibu kita tgh ngantuk ke apa, mmg snggup sengkang mata sbb ksian tgk ank2 yg lpar lg.. Tp msti sedap kan. (=__=)

    ReplyDelete
  6. uuiiiihh sedapnyer.. ade Ma plak yg buatkan..

    ReplyDelete
  7. My favorite food!! balik keje nak buat. sedapnye!!! =D

    ReplyDelete
  8. lama dah tak makan jemput jemput bawang..

    tlg buatkan.. ehheee

    ReplyDelete
  9. wahwah...baiknya mak kak deno....nak cikit? :3 hehe

    ReplyDelete
  10. kasih syg seorang ibu mmg tiada tandingan :)

    ReplyDelete
  11. Heeee~ Ibu Choki buat for breakfast hari ni ^_^

    ReplyDelete
  12. Kasih ibu.. Baiknya ma buatkan utk dik mlm2... Dapnyerr

    ReplyDelete