Untuk Kebaikan - Dayang Deno

27.4.12

Untuk Kebaikan



Bagi semua student diploma UiTM, semua pasti dah dapat result masing-masing hari ni kan? begitu juga deno.. alhamdulillah.. deno bersyukur sangat-sangat semua subjek deno amik lulus dengan baik.. terima kasih allah..  :)



deno pun terkejut dengan result kali ni sebab memang deno tak expect ia meningkat.. rasa macam tak percaya sebab deno banyak tak pergi kelas, banyak MC... ini semua pertolongan daripada allah.. deno bersyukur sangat :)

deno ada satu semester lagi untuk 3 subjek.. sepatutnya memang deno dah tamat sem 6 ni, tapi my lecturer iaitu my PA, puan noreena minta deno tangguhkan satu semester lagi untuk 3 subjek tu.. deno memang ingin habiskan semua 7 subjek untuk sem ini tapi pn noreena bimbang deno sakit jika kuat sangat belajar.. deno terima cadangan puan noreena sebab deno pun bimbang jika sle aktif kembali macam semester-semester lepas..

sedih tu memang sedih sebab tak tamat lagi tapi itu juga untuk kebaikan deno.. deno kena terima.. tak mengapa la.. semester depan dah akhir... deno harap dapat menamatkan diploma deno dengan baik semester depan dan tak sakit lagi.. insyaallah... :')



p/s : tahniah untuk semua warga student Diploma in UiTM! :)


11 comments:

  1. tahniah deno..semoga terus berjaya ya ;-)

    ReplyDelete
  2. Wahhh,cantiklah result Deno.Jelez saya.Congrats dear :D

    ReplyDelete
  3. tahniah deno!

    elokla ikut nasihat pn. tu, kesihatan deno perlu diutamakan.

    ReplyDelete
  4. Xpe deno

    plan2
    jenuh kn extand?

    Mjur x saoit trok ritu.

    Lau x extand setahun

    ReplyDelete
  5. Deno dear!Akak selalu doakan yang terbaik untuk Deno.Akak belum sempat pos lagi keychain tu.Kebetulan minggi ni, jadual akak full.

    ReplyDelete
  6. congrates senior.. :) xpe la, extand utk kebaikan kan..

    ReplyDelete
  7. ara pun ac110.. tahniah dear lulus sume.. ada lg 1 sem eh.. fighting ! :)

    ReplyDelete