Walk-A-Payung again!! - Dayang Deno

18.4.12

Walk-A-Payung again!!



Yeah!!! program walk-a-payung for this year again! ingat tak program walk-a-payung yang deno pergi dulu? kalau tak tahu atau lupa tekan SINI. kalau nak tahu apa itu walk-a-payung pun tekan SINI.

program ni akan diadakan pada 20hb mei ini di Tropicana Medical Centre, Damansara. kalau korang nak join pun boleh, lagi baik sebab itu tandanya korang sokong kat deno dan patient2 sle yang lain.. heeee.. deno pergi...! :)

ini maklumat lanjut berkaitan walk-a-payung untuk tahun ni :-

click untuk lebih jelas :)

seronok pergi program ni.... paling best dapat jumpa kawan-kawan sle yang lain.. pelbagai bangsa dan peringkat umur.. deno ni boleh dikatakan patient yang paling awal dapat sle sebab deno dapat sle pun ketika umur 10 tahun.


gambar tahun lepas ^^


kalau korang nak join, jangan lupa pakai baju warna merah tau.. tu simbol lupus/sle patient... jom ramai-ramai kita ke walk-a-payung 20 mei 2012!! (^_^)



p/s: saya budak sle :p



7 comments:

  1. Walk A payung..kat damansara? ouh.....


    wah pandai akak kartun kan...hebat :)

    ReplyDelete
  2. Wahh! bestnya kalau dpt pergi sana and support Sis Deno...kalau la duduk dekat T^T.Tp apa2 pun Liselle tetap akan support Sis Deno walaupun dr jauh :D! yeahh <3

    ReplyDelete
  3. sokong deno, pcl pakai baju merah nih..erk ! lepas keja nk jog nt ptg le...

    ReplyDelete
  4. ehhhh cntiklah deno buat doodle tu..

    ReplyDelete
  5. wahh, pandainya deno lukis, cantik =D

    ReplyDelete
  6. Wah! Good drawing.
    bagus2. Boleh ganti tempat apit camnie.
    banyakkan berlatih ye. :-)
    jadikan melukis itu hobi anda.

    ReplyDelete
  7. can i ask u question?
    estimate many ppl goin to the walk-a-payung event?

    ReplyDelete