Awal Pagi - Dayang Deno

15.5.12

Awal Pagi



awal pagi esok deno ke hospital lagi
seperti biasa perlu buat blood test setiap bulan
memang wajib buat sebelum jumpa doc
harap semua okey dan sle still tido...harap sangat..

oh en. SLE!! sila pergi dan jangan datang!

 

"our symbol may be beautiful...
but the disease is not....."



p/s : harap sekali je kena cucuk.. huhu..

9 comments:

  1. semoga semua berjalan lacar ye deno!keep strong :)

    ReplyDelete
  2. Tabahnya seorang Miss Deno m'hadapi SLE.We're all here for you Kak Deno! XD Btw,thanx for the comment.Terharu sgt :'-D

    P.S : Saya dh kat Paris dh ni ;-)

    ReplyDelete
  3. Semoga kesihatan Deno semakin baik. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  4. akak doakan semuanya ok...

    p/s : ooo macam tu.. akak xda toturial plak deno... + akka xreti nak buat toturial.. tapi akak g dekat dashboard - design - adjust widths... lps tu adjust lah berapa saiz kolum entire blog yang kita nak...

    lps tu, bila nak letak gambar dkt entry tu pulak, akak buat gambar tu jadi centre.. kan dekat entry, kita blh buat samada nak duk tepi kanan ke tepi kiri ke, tengah2 ke... so, akka pilih la tengah2.. cam tu je.. :-)

    ohya, sblm publish, preview la dulu gambar tu ngam2 or tak.. :-)

    ReplyDelete
  5. Mudah-mudahan cepat sembuh ye dear, jangan skip arahan Dok ye :)

    ReplyDelete
  6. semoga segalanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  7. memang sakit bila kena cucuk..kak ita kalu ambil darah pun susah..coz tembam sanggat susah nak cari urat...sakit bila doktor cucuk sana-cucuk sini...semoga cepat sembuh ya deno..

    ReplyDelete