Pekerjaan Ahli Gusti Selepas Bersara - Dayang Deno

21.6.12

Pekerjaan Ahli Gusti Selepas Bersara

http://www.emocutez.com

Selamat malam semua:)

Malam ni nak bercerita tentang ahli gusti @ dalam bahasa omputihnya wrestling.. haaa... zaman sekolah rendah dulu pun selalu tengok. biasanya deno tengok gusti bersama abah lewat-lewat malam.. yang deno paling minat stone cold, the rock dan john cena..sekarang dah kurang tengok...


  
google

badan sorang-sorang berketul-ketul, gagah perkasa.. tapi korang pernah terfikir tak apa diaorang nak buat bila dah tua... bila dah tak main gusti ni?

Undertaker
perwatakan yang ganas, seram dan sungguh misteri... pekerjaan yang sesuai lepas bersara ialah penggali kubur... ok tak?

Hulk Hogan
mempunyai trade mark mengoyakkan baju bila marah.. bagi je dia kerja kupas kelapa atau kopek durian.. pastikan dia sedang marah baru bagi dia kopek durian tu...

The Rock
sebelum mula gusti kan... the rock suka sangat sebut "do you smell what the rock is cookin?".. so.. pekerjaan yang sesuai untuk the rock bila dia dah bersara ialah tukang masak! 

Big Shows
dia ni memang badan besar gedabak.. kalau dah bersara boleh jadi jaga bank.. sangat sesuai! cuba bayang kalau The Big Show ni jadi jaga bank.. berani tak orang nak rompak bank? hihi



p/s: the rock encem :)



9 comments:

  1. azzah x minat gusti..rasa cam pelik,knapa ada org cipta games ni...

    ReplyDelete
  2. erk ape ni

    sume ganas2

    ermmm deno

    jgn sdih2

    ReplyDelete
  3. akak kan, sbnarnya takut tgk bdn lelaki yg beketul2 camni.. nmpk cam ganas.. hhuuhu

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. yes sangat sesuai. Undertaker should do a package. bw lori mayat sekali.

    ReplyDelete
  5. pupel suka tengok the rock belakon :)

    ReplyDelete
  6. err , Nurrul kecian tengok org yang bergusti nie kena tumbuk.. seram !

    ReplyDelete
  7. Hahaha ,John cena "YOU CAN'T SEE ME " :)

    ReplyDelete