Saya Harap Ini Yang Terakhir Dan Saya Tak Mahu Extend Semester Lagi Sebab "Dia" - Dayang Deno

11.6.12

Saya Harap Ini Yang Terakhir Dan Saya Tak Mahu Extend Semester Lagi Sebab "Dia"



from google

Selamat malam semua:)

Erk!
panjang pulak tajuk kali ni kali ni
sebenarnya esok semester baru dah bermula
dan ia juga merupakan semster terakhir bagi deno
yeay! dah last sem!
tapi kan.... deno risau la..
bimbang si "dia" datang....

jika dihitung-hitung
deno belajar 10 semester! ada ke orang macam deno?
deno extend 4 semester.. sepatutnya 6 semester je...
semuanya sebab en. SLE tu!!!
geram betul! 

deno extend masa deno sem1, sem3, sem4 dan sem5
en SLE suka datang time deno semangat belajar
masa tu lah nak sakit...  masa tu la duk hospital
deno sangat penat!
tak rela rasanya kalau kena extend lagi
deno berharap si "dia" tak datang da
deno nak tamatkan juga semester ni
insyaallah.. amin!



p/s: deno harap deno kekal sihat.... tapi kan... deno rasa takut sebab dalam minggu ni deno perasan jantung deno berdegup laju mcm dulu sebelum admit wad 2 bulan tu... then, bila berjalan sikit dah rasa penat sangat.. cepat semput... hmm.. dah la khamis ni kena jumpa doc cardio, takut pulak.. harap-harap takde apa-apa.. doakan deno eh? :)

9 comments:

  1. Akk Deno tabah k , hope kak Deno sihat-2 jer :D

    ReplyDelete
  2. kuat betul semangat deno..!


    teruskan kekuatan tu..

    insyaAllah dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  3. hope so

    deno pon nk cpt2 abis blaja kan

    doakan deno!

    ReplyDelete
  4. akak doakn mg deno hbskn study n kesihatan deno baik...

    ReplyDelete
  5. deno kena sht dan akan sht...akak doakan yg terbaik utkmu dik

    ReplyDelete
  6. Moga Deno sihat untuk last sem ni ye, berdoa banyak2, insyaAllah...

    ReplyDelete
  7. Moga Deno berjaya menggenggam kejayaan Akademik yang diimpikan...

    ReplyDelete
  8. Kita hampir senasib...dulu kena RA, la ni dah upgrade MCTD...doc kata tak mustahil bole upgrade SLE memandangkan dua-dua ni tak jauh beza..

    ReplyDelete