Saya Tak Nak Masuk Wad! - Dayang Deno

24.6.12

Saya Tak Nak Masuk Wad!

http://www.emocutez.com
Selamat petang semua :)

Sekarang baru boleh rehat...
 emmm.. tadi dah ke hospital...
berkenaan lenguh-lenguh dan macam semput tu kan..
ingat tak entry SINI ?

hmm... memang tak best
doc cakap mungkin ada penyakit lain
atau puncanya SLE...
jadi doc cadangkan admit wad untuk buat test
what the frog?!!!!!!
NO WAY!!! deno taknak masuk wad!!!
itu kata putus dari deno
deno tekad memang taknak masuk wad
deno rasa mungkin rasa pelik tu akan hilang sendiri
tak larat dah nak duduk dalam wad tu
kena test tu... test ni...
nanti lama-lama kena extend belajar pulak..
erk..... minta dijauhkan....

doc paksa pun deno memang taknak!
deno harao semua okey dalam minggu ni
korang doakan deno eh?
deno taknak duk hospital...
seksa rasanya macam tahanan dalam jail..http://www.emocutez.com


p/s: saya bukan degil 



6 comments:

  1. mudah-mudahan semuanya ok ..

    ReplyDelete
  2. duk wad xseronok lgsung

    hope xde pe y teruk ye deno

    ReplyDelete
  3. Kesian...Deno...sabar ya Deno...

    ReplyDelete
  4. Akak doakan smeuanya ok n xda pe2..

    ReplyDelete
  5. Semoga Deno sihat...tak de apa-apa yg serius dan dapat menamatkan pengajian pada masanya tanpa perlu tangguh-tangguh lagi

    ReplyDelete