Sebab Lelaki Sentiasa Hepi :) - Dayang Deno

21.6.12

Sebab Lelaki Sentiasa Hepi :)

http://www.emocutez.com
Selamat petang semua :)

Petang ni deno nak bercerita tentang lelaki :p Sesetengah orang lelaki kan.. suka amik mudah dalam sesuatu hal berbanding orang perempuan.. agaknya sebab tu lah agaknya diaorang sentiasa hepi... hihi ^_^

 
google

Boleh "membuang" kat mana yang patut bila dah terdesak...

Misai berserabut, janggut macam sabut pun masih ada perempuan yang suka.

Boleh pakai sepasang kasut dan sepasang stokin sampai koyak rabak selagi ianya tak menjejaskan kesihatan.

Boleh pakai baju dan seluar yang sama dalam masa seminggu ketika bercuti.. hihi....

Ramai orang perempuan jatuh cinta dengan rupa dan muka lelaki yang original. Bukan sebab yang ada bedak atau aksesori kat muka...

Tak perlu mengandung dan mengusung perut ke hulu  ke hilir..

kan kan kan...? hehe :p



p/s: sorry... sekadar entry di waktu petang.. hihi :) http://www.emocutez.com

14 comments:

  1. haha , point yg last tuh paling lah..paling lah tepat... Grrr !

    *apa2 pun untung jadi lelaki mahupun perempuan.. setiapnya ada keistimewaan :)

    ReplyDelete
  2. ko jgn deno....ramai gak lelaki mengendong tau...btl lah tu kata deno...bnyk perkara lelaki boleh tp pompuan. .tak! , that y kami hepi jer.

    ReplyDelete
  3. erm mmg best jd laki

    bile pempuan cmtu kompem2

    kne kutuk

    ReplyDelete
  4. haha kelakar..mmg btol..
    dan lelaki biasenya tak pikir pn masalah diorng,diorng lbh pikir cara nk selesaikn masalah..berbeza dgn prmpuan,kbnyknnya pikir masalah n trus bsedih,bknnye fikir cara nk selesai..hehe Facts

    ReplyDelete
  5. uuuuu.. baru tahu.. hehehe. Untung la.. =D

    ReplyDelete
  6. tak boleh blar yg boleh membuang di mana2 tu.. haha.. tp betul la tu xD

    ReplyDelete
  7. bab baju tu yang best kan..haha
    kalau kite nie sebok nak match tudung dengan baju.huhu

    ReplyDelete
  8. Betul tue deno...berasas alasan yg di beri...

    ReplyDelete
  9. semua betul..dulu masa sekolah teringin nak jadi lelaki...:)

    ReplyDelete
  10. betul sgt2 ni... akak setuju!! :-)

    ReplyDelete