Segmen : BEN ASHAARI DAN SAYA - Dayang Deno

21.6.12

Segmen : BEN ASHAARI DAN SAYA

http://www.emocutez.com

Selamat malam semua :)

Malam ni deno join segmen Ben Ashaari. Ini segmen kedua deno join dari Ben Ashaari. 

 BEN ASHAARI 
klik banner untuk join

Ben Ashaari tanya, blog macam manakah anda suka baca dan kenapa? 
haaa...... blog yang deno suka baca :

blog yang ada cerita best.
paling deno suka blog kekeluargaan.. suka sangat baca tentang blogger yang dah ada keluarga dengan anak-anak yang macam-macam ragam, baby-baby yang comel...! hihi..
blog yang ada gambar dalam entry..!  sambail baca boleh tengok gambar ^_^
blog personal pun deno suka! tapi tak jiwang... okeh full stop!



p/s : kurang sihat


36 comments:

  1. hopefully blog pcl dlm list tu...

    ReplyDelete
  2. jiwang?

    yelaaa blog iffah xbest la tu

    ReplyDelete
  3. PCL : PCL termasuk dlm list peberet deno :)

    ReplyDelete
  4. iffah :ifa.... blog ifa lain.. bukan jiwang karat leleh tahap cipan tu.. deno suka blog ifa! jangan salah paham ifa eh... ifa dalam list peberet deno jugak tau... :)

    ReplyDelete
  5. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini dah lama rupanya...

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  7. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  8. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. akak pun join gak.. hilangkan penat bw.. kikikii

    ReplyDelete
  10. blog deno ok je.. laju je loading :-)

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  13. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  14. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. As Salam..dari segmen yang sama, done follow u..sudi2kanlah berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  16. As Salam..dari segmen yang sama, done follow u..sudi2kanlah berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  17. Salam datang dari segmen yang sama, balas kunjungan and done follow ^_^
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Salam datang dari segmen yang sama, balas kunjungan and done follow ^_^
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  20. As salam, hai,salam singgah juga dan salam kenal.. t.kasih singgah blog kita ye.. kete follow u too :)

    ReplyDelete
  21. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  22. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. ur 1421th supporter's here ^_^

    ReplyDelete
  25. Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  26. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  27. hehe oh ske blog yg psl kekeluargaan ye.sy pn sme jgk.i hit u back

    ReplyDelete
  28. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  29. Selamat petang.. maaf.. Baru sempat balas kunjungan.. Semalam kepenatan x_x

    Thanks follow saya dan done follow awak..

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda...thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda...thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  32. Nieza dtg dari segmen yang sama..salam kenal :)

    ReplyDelete
  33. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  34. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  35. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete