Ubat Yang Kurang - Dayang Deno

18.6.12

Ubat Yang Kurang

http://www.emocutez.com

Selamat pagi semua :)

ingat tak entry INI semalam?
doc deno dah kurangkan ubat
tahu tak ubat apa...?
jom tengok apa yang kurang

sebelum
 .
.
.
.
.
.

selepas
   


haa...
perasan tak ubat apa yang dah takde dalam list tu? 
deno gembira sangat dah tak perlu ubat tu
jadi sekarang deno makan 21biji pil sahaja setiap hari
weeehhhoooo....!!! http://www.emocutez.com



p/s: ubat dah kurang tapi macam sama je dalam list tu.... erk!



16 comments:

  1. deno dh x perlu mkn penicillin 125mg kn?

    ReplyDelete
  2. Salam Deno, lama Nasir tak jenguk deno.. sori ek.. syukurlah deno, nampaknya kesihatan deno semakin baik..nasir berdoa deno akan sembuh.. semua tu tak mustahil dgn kuasa ALLAH.. Kita tak salah untuk mengharap pada-Nya.. Good luck pada deno yang cukup tabah menghadapi dugaan ini..

    ReplyDelete
  3. Telan 21 pil sehari...bersabar ajelah dik deno, semoga nanti dapat dikurangkan lagi bilangannya...

    ReplyDelete
  4. 1 je kurang ? mak ai, memang mati nak telan 21 biji tiap2 hari.

    ReplyDelete
  5. lorr..byknya ubat deno kena telan..deno sakit ape ni...?

    ReplyDelete
  6. maknanya Deno dah banyak perubahan, dah makin sihat kan. bersabar ye.

    ReplyDelete
  7. walaupun dh kurg tp ttp jugak msh byk ubat yg deno kne mkn...

    take care tau deno...

    ReplyDelete
  8. byk tu dik 21 biji...tp akak turut gembira dah kurang dr sebelumnya. moga adik terus tabah..terus kuat lawan dia yg jahat tu..SLE...jgn buat adik saya sakit, jgn buat adik saya menangis lg!!!

    ReplyDelete
  9. salam kenal deno...sangat cute nama deno tu okeh...hehehe...alhamdulillah...semoga deno akan lebih sihat ye...amin...=)

    ReplyDelete
  10. Ubat penicilin? Alhamdulillah dah berkurangan satu ubat ea deno.. moga2 semakin sihat nanti :)

    ReplyDelete
  11. dah semakin ada kemajuan dlm kesihatan deno..syabas atas kecekalan kamu deno.

    ReplyDelete
  12. eh...dh xmkn antibiotik dah ek..
    take care yer...jgn stress2 n think positive k...

    ReplyDelete
  13. emm..da kuarng ubat..tapi still byk gak tu..apa pun..rajin2 makan ubat tau!!

    ReplyDelete
  14. Kurang satu , iaitu pencilin... Kak Deno dah smakin sihat ! ! !

    *Tapi tetap kena makan ubat2 yg doktor bagi.. :>

    ReplyDelete
  15. Seram pulak akak baca...banyak betul ubat yg deno telan...Tapi tak mengapa...dik..sabar ya..

    ReplyDelete